Şimdi Ara

Yatay kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakında pc topluycam ana sitedeki tavsiyelerden ancak kasayı dik değilde yatay almayı planlıyorum ama anakartı takarken sorun olur diye korkuyorum, ekran kartı sığarmı anakart uyarmı gibi varsa uygun yatay kasa önerileriniz onlarıda bekliyorum şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler diliyorum.

• yatay kasa sevdannızdan vazgeçiniz..bu kasalar görüntü olarak güzel olmasına karşın muhtelif sorunlarını ancak tecrubeli kullanıcılar tarafından aşılabilir..bende de var 1 senedir daha toplayamadım..(3. bilgisayar olacak birazzda rehavetten olsa gerek)..
    ama illa toplamayı düşünüyorum derseniz..nasıl bir sistem montelemeyi düşünüyorsunuz yazın neler almanız gerektiğine yönelik yardımcı olmaya çalışalım
  • Yatay kasada uygun fiyatli olarak cm rc 360 onerebilirm fakat diger sistem bilesenleride onemli kasaya atx anakart sigiyor fakat cok buyuk bir kasa degil psu onde oldugu icin kablo karmasasi vs olabiliyor sogutmasi sinirli hdd plastik ayaklarla takiliyor fakat cok saglam degil sallaniyor hafif yatay kullanimda solda 8 sagda 12 cm fan olabilir psu icin arkadan power kablosu geliyor her psu ile olmuyor 90 derecelik uc kismi var asus psu icin modifiye etmek zorunda kaldim kabloyu

Low profile ekran karti kullanilacaksa yada on board olacaksa silverstone milo cok guzel bir kasadir micro atx nakart ve standart psu uyumlu

Silverstone kup kasasi var modelini hatirlayamadim ama bir ara kullandim micro atx anakart takiliyor tam boy vga uyumlu ve sogutmasi iyi sayilir derli toplu sik bir kasa lcd tv yanina koymustum bende kaliteli malzemesi var 200 tl gibi bir rakama aliniyor buna bir bakmani oneririm linkini atarim pc basina gectigimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dik kasayı yan yatir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar aslında yatay kasaya sevdalı değilim dik kasada olabilir tek istediğim bana az sorun yaşatacak hem monte açısından hemde kablo karışıklığı açısından ona göre özel kasalar varmı bilmiyorum donanım haberin sistem tavsiyelerinde THERMALTAKE V3 Full Siyah MidTower 600W PSU kasayı önermiş aslında benim almak istediğimde böyle bir şey yani PSU'lu bir kasa ama dediğim gibi monte ve kablo karışıklığı nasıldır bu kasada onu bilmiyorum sizin kullandığınız önerebileceğiniz kasalar varmı bu şekilde?

Bu arada almak istediğim sistem;işlemci olarak 8120 veya 8150 düşünüyorum amd, 8gb ram 120lik SSD, ekran kartı olarakda GTX-560 gibi ortalama bir kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izocan1905 -- 11 Eylül 2012; 3:33:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.