Şimdi Ara

Yatay Kasa Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • micro ATX anakartla kullanılacak, herhangi bir soğutma sistemi ve ekran kartı bağlanmayacağı için ufak boyutlarda ancak yatay ve elimdeki normal boyutlardaki PSU ile kullanabileceğim bir kasa önerisine ihtiyacım var. marka önemsiz, fiyat önemli. estetik kaygılarım vs. olmadığından çok para bayılmak istemiyorum.

piyasada bir çok kasa var ancak üreticilerin siteleri vs. olmadığından kullanılabilecek psu boyutları ile ilgili net bilgi bulamıyorum bir çoğu için. sanırım SFX standardında PSU kullanılıyor bir çoğunda, bu nedenle kör alış yapıp hazırdaki güç kaynağımının elimde patlamasından çekiniyorum, gidip yeni bir psu da almak istemiyorum açıkçası.

kasa, salonda tv sehpasının altında htpc niyetine kullanılacak. yani tv'ye bağlayıp hdd'den film izleme, youtube'dan klip izleme gibi işlere yarayacak, sistem güçlü bir sistem de değil. kasa maliyetini düşük tutmayı istememin nedeni bu.

• Yatay denemez ama cm elite 110 veya 130'a bakmanızı tavsiye ederim ikisi de atx psu destekliyor. Yatay olarak silverstone lascala serisi var hem atx anakart hem atx psu destekliyor ama fiyatları artan dövizle birlikte çok pahalı olmuştur diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kasa önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.