Şimdi Ara

Yatay Kulanınca Disc Okumuyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maxell ile değilde birde Verbatim ile denesen bakalım ne olacak...

Bu arada denim DVD-Writer'ım Samsung Super Write Master ve sürekli Verbatim medya kullanıyorum ve 2.4x hızında sorun yaşamıyorum. Yazma süresi 40 dakika sürüyor.
  • Bende de Samsung var 2.4X 40dk. 1X 50dk kadar sürüyo
  • benim yazısı asus sorunsuz 40 civarı dk yazıyor kullandıgım yazım hızı 2.4x dvd markası memorex
  • bende philips war 1640p modeli, 2.4x de yazdırıorum 27 dakkada disk hazır hale gelio :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

bende philips war 1640p modeli, 2.4x de yazdırıorum 27 dakkada disk hazır hale gelio :D

sanırım verify yaptırmıyosun sen
  • Bende verify yaptırmıyorum. 21 dakka sürüyor. verify kısmı kaç dakika sürüyorki?
  • Eywallah sayende öğrenmiş olduk böyle bişeyin olduğunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozankardes

Bende verify yaptırmıyorum. 21 dakka sürüyor. verify kısmı kaç dakika sürüyorki?

bir 20 de o suruyor acaba bende yaptırmasam mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

quote:

bende philips war 1640p modeli, 2.4x de yazdırıorum 27 dakkada disk hazır hale gelio :D

o nedir abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kingofjava

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

quote:

o nedir abi

birnevi saglama yani diskte bir hata oluşup oluşmadıgını tespit mudahale vs... için uygun dvd check etme

• ben sadece dirt de verify yaptırmıştım ilk oyunum yane onda toplamda 51 dakka sürmüştü ama sonra baktım ve gördüm ki baya gereksiz bir şey, ben verify leri yazdıktan hemen sonra oynayarak yapıorum takılıorum 15 dakka filan demolarda seslerde hiçbir bozukluk akıcılık kaybı yoksa tamamdır diip imajı siliorum pc den
  • quote:

ben sadece dirt de verify yaptırmıştım ilk oyunum yane onda toplamda 51 dakka sürmüştü ama sonra baktım ve gördüm ki baya gereksiz bir şey, ben verify leri yazdıktan hemen sonra oynayarak yapıorum takılıorum 15 dakka filan demolarda seslerde hiçbir bozukluk akıcılık kaybı yoksa tamamdır diip imajı siliorum pc den

bende sanırım bundan sonra yapmıyacagımm ben zaten image ları silmiyorum hep pc de saklıyorum
  • Forumumuzda kopya oyundan bahsetmek, özendirmek, bilgi vermek ve satışı yasaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Verify seçeneğini kullanmadım ben şimdiye kadar, aslında bence boşu boşuna 20dk beklemek gibi geliyor imageları makul hızlarda yazınca gerekde kalmıyo zaten
  • Ufaklık aradı dark sector oynarken takılıp kalmış makina loading'de makinayıda dik bırakmıştım. Akşam gene yaparsa dvd writer alırım. bakim gene böyle abuk sorunlar çıkacakmı. Rom bozuldu desem 15 günlük makina neyine bozulacak.
  • Arkadaşlar bilmiyorum hatırlıyor musunuz ama forumumuzda kopya oyunlardan ve kopya oyun elde etme yöntemlerinden bahsetmek yasak
  • Pardon hocam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.