Bildirim
Yatırım fonlarım ve aylık güncellemeleri (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Çok teşekkürler.
Yapı Kredi yatırım hesabı yıllık 154 TL alıyor.
Biraz daha inceleme yapayım da sonradan keşkeler içinde olmayim.
Hayırlı bol kazançlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 6 Aralık 2022; 20:54:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İş bankası fon hesabından MKK sicil işlem bilmem nesi kesmiş.8.17 civarında
Her ay kesecekse işimiz var.
En az kesinti nerede oraya girmek lazım
-
Merhaba 2 gün önce tüm fonlarımı saat sabah 11 gibi sattım hepsinde 15/12 valör tarihi gözüküyor acaba hangi günün kapanış fiyatından satılmıştır. Portföyümdeki fiyat 2 gündür güncelleniyor. Eğer bu sabahki fiyattan satarsa baya zararım olmuş olacak bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saat 13.00'dan önce sattıysanız o akşamki kapanış fiyatından satıyor.
-
Tesekkurler hocam. Peki ne zaman hesaba geçiyor. Valör günü bugündü fakat hala yatmadı.
Gün sonuna kadar bekleyin, mesela iş bankası saat 14.00 gibi yatıyor belki başka bankalarda farklıdır. Olmadı en geç yarın yatar.
-
Teşekkürler hocam dediğiniz gibi 2 gün öncenin kapanış fiyatından yattı , ziraatte 14.45 gibi yatırdı.
Güzel konu keşke daha önce görseymişim. fon portföyüm tamamen hisse senedi yoğun fondaydı son haftada sinir uçlarımı test ediyor ama satmadım :) yeşil yaktığı gibi hisse senedi yoğun fonlardan çıkıp portföyü tcd, rpd, suc, eic arasında eşit dağıtmayı planlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X