< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueyed -- 7 Mart 2024; 21:38:36 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatırım sohbetleri, anlık muhabbet, kaynaşma, selamlaşma (6. sayfa)
-
-
Borsa fonu alın zgold altıns1 gibi en azından al satta makas yok denecek kadar az
-
Çok zarar ettiriyor diyorlar altıns1 için bilmiyorum.
-
Şimdi baktım bugunki fiyata satış 25.5 alış 25,49 buna makas var bile denmez bence
-
Sıcak fırsatlarda açtığı konuya bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben yatırım yapmaktan yoruldum neye parayı yatırsam ters düşüyor en sorunsuzu faiz binance de vadeliye yatırma diye bişey varmı
evet usdt ile gecelik alıyorsunuz binance global'de
-
sadece son 1 haftada %9,31 getirmiş, dinlemeyin. aldığınız yer önemli ve kısa vadeli bir şey değil tabi
-
Hocam bu usdt earn sanırım 24 saat yapılamıyor. Belirli saatlerde mi yapılıyor sadece? Mesela, ben paramı 24 saat earn içinde tutabilir miyim? Otomatik katılım diye bir şey var. Sanırım sadece belirli saatlerde earn yaptırıyor.
-
24 saat yapılabiliyor bu otomatik katılımdan kasıt sizin paranız mesela spottaysa, sizin yerinize bu saatlerde atıyor earn kısmına uyurken mesela
-
Anladım hocam dediğinizi. Teşekkürler
-
% kaç veriyor hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
son baktığımda %25 veriyordu
-
Bende %25.45 gözüküyor. İyi faiz veriyor dolar sonuçta bankalar 4 veriyor
GGK var bende yüklü gayet güzel getiri sağlıyor. Full kıymetli maden fonu gibi kıymetli manden kira sertifikalarıda var içinde altın bazlı. Yıllıkta 103.95 şuanki getirisi
Nedir ne değildir diye biraz araştırdım da USDTR için gelir elde edilmesi durumunda %10 stopaj görünüyor hocam dikkat edin resmen saçmalık dolar arttığında %10 stopaj kesintisi yapıldığında dolar yerine USDTR borsa yatırım fonu almanın ne anlamı var ki, döviz bazında sanki getiri sağlıyormuş gibi %10 stopaj var. Makaslar açık diye USDTRF alıp zarar edebilirsiniz.
“ Borsa yatırım fonlarının bazılarında gelir elde edilmesi durumunda stopaj doğacaktır. Stopaj oranı USDTR için %10 iken; 23.12.2020 – 31.12.2023 tarihleri arasında alınan GLDTR ve GMSTR borsa yatırım fonlarında stopaj uygulanmayacaktır. DJIST borsa yatırım fonunda ise herhangi bir tarih kısıtlaması olmadan, stopaj uygulanmamaktadır.”
www.qnbfi.comBorsa Yatırım Fonu İşlemleri - QNB Finansinvesthttps://www.qnbfi.com/borsa-yatirim-fonu-islemleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 8 Mart 2024; 1:56:23 >
-
Vay böyle yorumlar gelmez diyorudum güzel bende de full ykt var iyi getirdi 2 haftadır. ayrıca altın fonlarında nisana kadar stopaj yok.
-
Elim de 50 bin nakitim var da bankada 32 günlük faizemi koysam yoksa fiziki dolar mı alsam hangisi mantıklı olur arkadaşlar?
-
Affetmedim sabah görünce :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X