Şimdi Ara

Yatırım Yap, Kazan!, Günde 1 Euro ve Fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yatırım yaparak kazanabileceğiniz bir sistem anlatacağım sizlere. Bu sistemden günde 1 Euro dan fazla kazanabilme imkanınız var. Marketglory internetteki güvenilir yatırım sistemlerinden biri. Sadece yatırım sistemi olarak bakmak yanlış olur, Marketglory aynı zamanda web tabanlı bir stratejini oyunu. Hem bir şeyler öğrenmek, dilinizi kendinizi geliştirmek, oyun oynamak hesaplar yapmak, eğlenmek ve bunları yaparken de bir çok oyunda olduğu gibi sadece para harcamak yerine bir miktar birikim yapmak istemez misiniz? Marketglory sadece bir oyun da degil aynı zamanda bir ekonomik, askeri, siyasal ve stratejik bir sistem. Dünya haritası üzerinde gerçek yaşamda olduğu gibi bir sistem var. Secondlife gibi düşünülebilir fakat burada kazanc soz konusu. Oyunda çalışma, şirket kurma, savaşma, ülke seçimlerine katılma, ticaret yapma, seyahat yapma gibi bir çok aktivite mevcut. Sistem komplex bir yapıda olduğundan anlatımını burada yapamayacağım fakat ayrıntılı bilgi isteyenlere üye olduklarında mesaj yoluyla gerekli bilgileri atıyorum. Ayrıca skype, facebook vb. yollarla tüm sorularınızı cevaplayabilirim, sizlere yardım edebilirim. İletişim(Skype-Facebook): (Furkan-Marketglory). Ayrıca oyun sayfasının solunda inbox kutusundan benimle iletişime geçebilirsiniz. Oyun anlatımı için kaynaklar mevcuttur, türkçedir ve tamamen bana aittir bunların paylasımı oyun uzerinden yapılabildiği için buradan link veremiyorum. Oyunda bana ulaşabilirsiniz kullanıcı adım furckan dır. Oyundan bi görünüm vermek gerekirse;

Oyunda Günde 1 Euro ve fazlasını kazanabilmeniz için yatırım ve zaman gerekli. Yatırım yapmadan oynamayı tercih edenler oyunu zevk için oynayabilir. Yatırım yapmadan da kazanmak mümkün fakat gerçekçi olmak gerekirse çok uzun vadede ve zor bir yöntem. Referans vb. yollarla iyi kazanclar elde edebiliyor, yani oyuna oyuncu kazandırarak da iyi kazanclar elde edebilirsiniz. İsterseniz 30 euro ile başlayın bu parayı en kötü 3-4 ay içerisinde amorti edin isterseniz daha yüksek yatırımlar yapın 1000 euro vb. gibi. Seçim sizin. Küçük yatırım daha kısa sürede amorti az kazanç, büyük yatırım ise uzun sürede çok kazanç mantığına dayanır. Gelin beraber kazanalım, size en iyi yardımı sağlamaya çalışacağım. Ayrıca referansım olan herkese daha hızlı kazanmaları için belirli şartlarla yatırım yaptıkları taktirde hediyeler verebileceğim. Çok uzatmadan ödeme kanıtına geçeyim. Bu kanıt bana aittir. Güncel kanıt olması için çektiğim ufak bir miktar(Daha yeni kanıt da var, konuyu bir süredir güncellemiyordum bu yüzden henüz koymadım ama ödemelerde bugüne kadar hiçbir sorun olmadı):
    . Odeme Kanıtı:

Çektiğime dair oyun görseli:

En az 20 Euro çekebiliyoruz. Oynadıkça uzun vadede kazancınız da artacaktır. Ödemeler Paypal ile yapılmakta.

Henuz yatirim yapmamis ve yatirim yapmayi dusunen arkadaslarin kendilerini garanti altina almalari icin referans ve üyelik linki:

http://www.marketglory.com/strategygame/furckan

Referanssız linkten üye olanlar admin in referansı olmaktadır. Boş yere admine kazanç sağlamanızı önermem.
    Referanssız link:www.marketglory.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRkgen_C -- 28 Şubat 2014; 1:02:14 >

• up!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRkgen_C

up!
    up!
  • up! up! up!
  • quote:

up! up! up!
    Güncel!
  • Güncel!
  • quote:

Güncel!
    üye oluyorum dostum. ekleme talebimi bekle =)) yardimlarini bekliyorum..
  • TuRkgen_C kullanıcısına yanıt
    dostum nerden msj göndericez sana nasil iletisim kurucaz O.o
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicholaihel1905

dostum nerden msj göndericez sana nasil iletisim kurucaz O.o

Oyundan message atiyorum. Oradan iletisime gecebilirsin.
  • Konu Günceldir!
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Konu günceldir. Üye olanlara her türlü bilgi desteği sağlanacaktır.
  • quote:

Konu günceldir. Üye olanlara her türlü bilgi desteği sağlanacaktır.

Alıntıları Göster
    Konu günceldir!
  • Oyun hisselerine yatırım yaparak hic bir sey yapmasaniz dahi euro geliri elde edebilirsiniz.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    3 hafta kadar önce konu sahbi arkadaşın referrali olarak oyuna başladım, aklıma gelen her konuda kendisinden yardım alıyorum. Oyun içinde tavsiyeye ihtiyacınız olabilir. Oyuna başlamayı düşünenler varsa kendisini tavsiye ederim, oldukça dürüst ve yardımcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okircali

3 hafta kadar önce konu sahbi arkadaşın referrali olarak oyuna başladım, aklıma gelen her konuda kendisinden yardım alıyorum. Oyun içinde tavsiyeye ihtiyacınız olabilir. Oyuna başlamayı düşünenler varsa kendisini tavsiye ederim, oldukça dürüst ve yardımcı.

Alıntıları Göster
    Konu günceldir! Üye olanlara ayrıntılı bilgiler ve teknik destek verilir.
  • quote:

Konu günceldir! Üye olanlara ayrıntılı bilgiler ve teknik destek verilir.

Alıntıları Göster
    Konu günceldir!
  • quote:

Konu günceldir!

Alıntıları Göster
    Oyun ve oyunda Türkiye gittikçe gelişmekte...
  • KOnu günceldir!
  • Aylık Reklam Geliri Yaklaşık 20.000 Euro olduğu düşünülen Marketglory gelişerek devam ediyor.
  • quote:

Aylık Reklam Geliri Yaklaşık 20.000 Euro olduğu düşünülen Marketglory gelişerek devam ediyor.
    Konu günceldir. Ciddi düşünenleri bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.