Şimdi Ara

Yatırımı hesabı ücreti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Saklama ücretini, Ziraat ne kadar alıyor?

• DHTech D kullanıcısına yanıt

Ziraat, Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) saklama komisyonu haricinde ek bir ücret talep etmiyor diye biliyorum. MKK'nin kestiği ücret, portföy değeriniz 1000 TL üzerinde ise günde yaklaşık 4 kuruş. Ama bu tutar genelde günlük değil, aylık veya 6 aylık aralıklarla kesilir. Mesela 6 ay sonra 7,2 TL kesilebilir (günde 4 kuruştan).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_06 -- 8 Temmuz 2024; 19:4:27 >
  • Trive yatırım 50 bin TL üzeri portföyünüz varsa ne komisyon ne hesap işletim ücreti hiçbir ücret almıyor, anlık borsa verisi de ücretsiz.

• Vakıfbank aylık 3 TL hesap bakım ücreti alıyor. Geri kalan bakım ve saklama ücretlerini MKK kesiyor.

• Vakıfbank için 3 tl yazılmış ama web sitesinde yatırım işlem ve saklama ücreti 12 tl yazıyor. Bu para aylık mı açıklama yazılmamış.
    Güncel olarak vakıfbankta hisse al sat yapan bir arkadaş ne kadar ücret kesildiğini yazabilirse sevinirim. Yapı kredi maaş müşterisi olmama rağmen yıllık 300 tl ye yakın bir ücret kesiyor. Daha az alan başka bir bankaya geçmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert_06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iş bankasındaki bu "yatırım hesabı saklama ücreti"’ni nereden görüntülüyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.