Şimdi Ara

Yav arkadaşlar bu gm bana kıl galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yemin ediyorum günde en az 4 tane bos kesiyorum. Ama içlerinden hiç birşey çıkmıyor. Yani o kadarki pot bile çıkmıyor. Bir hafta da (günde 2-3 bazen 4 boss kestim ) çıkardığım itemler sadece lesat bide irnx kestiğim boslarda samma , sq , lesat , javana , bakira , df , ..... Çıldırcam size de böyle oluyomu . Ama benimki kadar olmuyodur.

• O Yapılan Ks Ye Ve Biras Şansa Bakıyor Gm e Kıl Olmana Gerek Yok...
  • kıllık lafın gelişi ama bir çok okuduğum yazıda ve erafımdaki yüksek lvl li arkadaşalrımdan duyduğum kadarıyla ks ile alakası yok. deneyimlerimde öyle diyor çünkü bu bosların bir çoğunu res ten sonra kesiyorum doğal olarak kimse olmuyor ama genede hiç bir şey çıkmıyor. Sizde oluyomu böyle paylaşın yoksa kafayı yicem
  • 1920 HEALER İLE SCROLLU TEK H.Q. 5-6 KERE KESTİM ÇIKAN EN İYİ İTEM POTİON OF SOUL ÇILDIRACAM YA OFFFFFFFFFFF
  • günde 20 tane kesdiğimiz olmuşdur untocuables ile ama drop olmuyodu.çok zor drop almak artık
  • bossların drop çok düşük hq kesioruz coinçıkıyo
  • Eski knight daha iyidi az boss çıkıyodu ama boş çıkmıyodu şimdi günde bi ton bos çıkıyo hiç bişi çıkmıyo bence gm ler bunu düzzeltsin çünkü adamın şevkini kırıyo artık bos gördüm mü burnumu kıvırıyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne var bu Citizen'de
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.