Şimdi Ara

Yavaşlama çözümü ve Fps Artışı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle konu başlığındada belirttiğim gibi bu konularda çok muzdaribim ne yaptıysam görüntü seviyesi minimumda ama buna rağmen 30 fps'yi geçmior yoğun çatışmalarda 9-10 fps'ye kadar düşüyor artık saç baş yolar hale geldim. Bu durumu düzeltebilmek için ne yapmam lazım bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirlerse çok sevinirim. Notebook'un özelliklerini aşağıda belirttim. İyi akşamlar , iyi forumlar

İşletim Türü : Intel® Core™ i3 -350M işlemci (2.40 GHz)
    Ekran Kartı : 512MB ATI Mobility Radeon hd 5470
    RAM : 3GB DDR3 1333Mhz
    İşletim Sistemi : Win 7 Ultimate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuNky1907 -- 3 Nisan 2013; 23:20:35 >

• Bazı arkadaşlara da oyun içinde tavsiye etmiştim işlerine yaramıştı. GBoost isimli programı kullanabilirsin bir nebze de olsa faydası olur.
  • Sorun ekran kartı mı ram mi işlemci mi bi türlü çözemedim bu yavaşlamanın sebebini şuan işyerindeyim akşam deneyeceğim umarım işe yarar ne denediysem çare bulamadım teşekkür ederim mehmet sağolasın.
  • nişancı görüşünde çimeni göster seçeneği , nişancı görüşünde ek efektler , ek efekt kalitesi bunları kapat. diğerlerinide orta seviyede tut. düşük fps alınmasının sebebi oyunun iyi optimizasyon edilmemesidir. oyun daha çok nvidia kartlar için optimize edildiği için ekran kartı olarak nvidia kartlar daha avantajlı. bunun akabinde oyun tek çekirdek işlemci üzerinden işlem görüyor. çift çerkirdek işlemci desteklemediği için bütün yük oyunun tek çekirdeğine binmesinden dolayı fps kayıpları oluyor. işlemci hızının 3.00 ghz den yüksek olması fps yi bariz olarak yükseltiyor.düşük fps alanlar tavsiyem elinde imkanı olan işlemciye oc yaparak hızı 3.00 ghz üzerine çıkarmalarıdır.
  • Gbooster proğramı doğru düzgün çalışmadı diğer yöntemleri denedim yine yok tüm efektler minimum seviyede ama çözüm bulamadım vay hallerime :) daha başka önerisi olan arkadaşlar varmı acaba
  • Bios u ve ekran karti driverlerini guncelle ayarlardan grafik ayarlarini hepsini en minimum ayarlara al. Gameboostwrin ben faydasini gordum. Benim laptop seninkinden daha dusuk ama en azindan takilmadan oynayabiliyorum. Antivirus programin varsa ayarlardan oyun modunu etkinlestir. Bunlari bir dene belki faydasi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.