Şimdi Ara

[YAVAŞLIK SORUNU] Forumdaki bu yüklenme yavaşlığı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son günlerde foruma her girdiğimde yüklenmesi dakikalar almaya başladı. Forum çok yavaş yükleniyor ve sayfaların yenilenmesi dakikalar alıyor. İçeriklerin yüklenme süresi epey arttı.

[YAVAŞLIK SORUNU] Forumdaki bu yüklenme yavaşlığı nedir?

Yukarıda gördüğünüz bağlantı hızına sahip olmama rağmen bu forumda inanılmaz sıkıntı çekmeye başladım. Bu neden kaynaklanıyor ve çözülmek için bir çalışma yapılıyor mu?

• ek olarak bildirimler, özel mesajlar açılmıyor.

alıntı yapılan mesajlarda açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Temmuz 2015; 18:24:42 >
  • Bende kafayı yiyeceğim bu konuda bir yorum atmak işkenceye dönüşüyor.
  • Kesinlikle, günlerdir forum kullanılamayacak halde. Forum yetkilileri bunun farkında mı bilmiyorum ama dükkanıma girip bir ürün yenilemek için sayfa yüklenmesini beklemekten çok yoruldum. Acil bir çözüm getirilmesi gerekmekte.
  • Mini sürüm bile yavaş. Dh öldü artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda bu kadar donan, çöken, kitlenen ve yavaş bir site görmedim.
  • Gerekli bakım, onarım yapıldı ve bugün itibariyle düzeltildi.
  • pi10 kullanıcısına yanıt
    Forum sayfaları açılırken başka hiç bir sitede bu kadar fazlasını görmediğim bir upload yapıyor. Bunun sebebi nedir?
  • pi10 kullanıcısına yanıt
    Bugün itibariyle düzeltildi demişsiniz fakat aşırı bir değişiklik görmüyorum. Çok hafif bir rahatlama var evet fakat sitedeki genel problem hala sürüyor.
  • Düzeltilen bir şey yok. + yorum attıktan sonra hata geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunlar sorunlar.. Yorum attıktan sonra hata geliyor üstteki arkadaşın da dediği gibi. Ayrıca başka konularda bakmadım ama Fenerbahçe'nin transfer konusunda atılan resimler masaüstü sürümde görünmüyor, mini sürümde görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.