Tatil amaçlı köydeyim geri dönmemize 12 gün kaldı dışarda arabanın altında serinlenen başından kıçına kadar bir buçuk erkek eli uzunluğunda yavru sayılacak bir kedi gördüm.Hep bi kedi köpek sevme besleme hevesim vardı biraz sevdikten sonra yiğenim burdalarda bir annenin 3 yavrusu var bu onlardan biri sanırsam dedi bende aldım kediyi gittim bakkalın yoluna ortalıkta ne yavrusunu arayan bir kedi ne de annesini aramaya çalışan bir kedi yoktu süt aldıktan sonra sütü verdim daha yeni öğrendim sütü suyla karıştırıp verilmesi gerektiğini kedi annesinden kopuk gözüküyordu ne kaçıyordu ne meraklanıyordu öylece serinleniyordu sadece şu anda bayağı ısındık birbirimize elimi ısırmaması eğitimini verdim bile çabuk kaptı işi kapının önde yer hazırladım ona üzerinde herhangi bir pire veya başka türlü bir hayvan,parazit göremedim sizce bu kediye ne yemek vermeliyim 3-4 tane et parçası verdim ufak ufak kutusunu göstermek için bebek büskivisi varya hepimizin sevdiği sade bile yenilen işte onu sütle karıştırıp mı versem ne yapsam ?
http://forum.donanimhaber.com/m_96473035/tm.htm hocam rehberde biraz büyümüş kediler hakkında da bilgiler veriyorum hani sizin ki de daha anneye muhtaç gibi geldi bana özelden fotoğraf ulaştırırsan kaç haftalık olduğunu tahmin edip ona göre cevap verebilirim iyi günler.