Şimdi Ara

YAVUZ KAYRALDAN CAVCAVA CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eski yöneticimiz Yavuz Kayral G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav’ın Fenerbahçemiz’i terör örgütü PKK’ya benzeten açıklamalarına sert tepki gösterdi. Sitemize özel açıklamada bulunan Kayral, “Herhalde Cavcav'ın ailesinde Fenerbahçe’yi çok seven birileri var.” dedi. Bu tezgahın tamamen Fenerbahçe’nin önünü kesmek için kurulmuş bir komplo olduğunu söyleyen Kayral sözlerine “Bu işlerin başı Özhan Canaydın’dır. Kulüpler birliği başkanı olup bunları etrafında toplamıştır. Fenerbahçe’nin önünü kesmek tek gayeleridir.” diyerek devam etti.

Eski yöneticimiz Yavuz Kayral’ın açıklamalarının tamamı ise şöyle; “Evet Fenerbahçe’yi PKK ya benzetmiş. Bende şimdi internetten baktım gördüm. Cavcav’a cevap veriyorum. Kendisi köpek gibi havlamaktadır. Ona hoşt diyorum. Şimdi demekki, bunun ailesinde Fenerbahçe’yi çok seven birileri var demek ki. Annesini bir Fenerbahçe’li sevmiş demek ki. Bunlar gayet doğal şeyler. Bunlar şaka değil.

30 senedir bunları tanırım. Kahvecilikten gelme biridir.G.Birliği başkanı olmadan önce Maltepede kahvehane işletirdi. Kardeşini bile kazıkladı. Ankara’da bir kişi sevmez bunu. Yanındakilerde menfaatçilerdir.

7-8 yıl önce gazetelere çıktı, manşet oldu. Azerbaycana buğday ihrac ediyorum diye küspe satmış. Altın yerine teneke yollamak gibi bir şey. Hayali ihracatçıdır kendisi.

Fenerbahçe’yi terör örgütü PKK’ya benzetmesine gelince. Herhalde mensubu bulunduğu kulüple, İmralı’da ki aynı takımı tutanı karıştırdı. Orada yatan bir ****** ****** var. Şerefsiz, ****** ******. O şerefsizle aynı takımı tutuyorlar. Kendisi Fenerbahçe’li olma şerefine nail olamadığı için, Fenerbahçe’nin Atatürk’ün, Kuva-i Milliye’nin takımı olduğunu bilmiyor. Köpeklerin havlama hakları vardır. Şimdi insanlar nasıl konuşuyor. Bilen bilmeyen konuşuyor. Köpeklerin de havlama hakları vardır. (Koskoca bir devletin kurmay albayı var yanımda. Sayın albayım köpeklerin havlama hakkı var mı? (Albay: Var!)

Yönetimimizin bunlara gereken cevapları vermeleri lazım.

Allah’tan başka kimseden korkmayız. Herkese de haddini bildiririz. Fenerbahçeli olmaktan da onur duyduğumuz için bunlarla uğraşırız.

Bu tezgahın tamamı Fenerbahçe’nin önünü kesmek için kurulmuş bir komplodur. Bu çetenin başı Özhan Canaydın’dır. Kulüpler Birliği başkanı olup bunları etrafına toplamıştır. Fenerbahçe’nin önünü kesmek tek gayeleridir.

Alçaklar alçalılırlar.Bunlar alçak. Çünkü ben yıllarca yöneticilik yaptım. Bu alemi iyi bilirim. Bu tür şeylere tenezzül etmedim. Bu oyunun arkasında eğer Hasan Doğan mı? Hüseyin Doğan mı? , o Federasyon başkanı olursa, seyret o zaman curcunayı.
    Fenerbahçe’nin kimliğiyle kimseyi oynatmayız. Onada kimsenin gücü yetmez. Fenerbahçe’nin sadece nefesi altında BOĞULURLAR.”

HER ŞEYİ SÖYLEMİŞ

• GENÇLERBİRLİĞİ KULÜBÜ BAŞKANI İLHAN CAVCAV’IN IHA’YA YAPTIĞI AÇIKLAMALARI ESEFLE KARŞILIYOR, ŞİDDETLE KINIYORUZ. İLHAN CAVCAV’IN KULÜBÜMÜZ VE KULÜBÜMÜZ DEĞERLERİ İLE BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ ARASINDA YAPTIĞI BENZETMEYİ VE BUNA İLİŞKİN AÇIKLAMALARINI İLHAN CAVCAV’IN GÖREV ALDIĞI HER PLATFORMDA ORTAYA KOYDUĞU BİLİNEN FENERBAHÇE DÜŞMANLIĞININ DAHİ ARTIK SINIRLARINI AŞTIĞINI, EN HASSAS İLKE VE DEĞERLERİMİZİ HEDEF ALDIĞINI ÜZÜLEREK GÖRÜYORUZ.

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN DÜŞMEZ KALELERİNDEN BİRİ OLAN ATATÜRKÇÜLÜĞÜ VE TÜRKİYE SEVDASI İLE ÖVÜNEN KULÜBÜMÜZE BU ŞEKİLDE SALDIRIDA BULUNAN İLHAN CAVCAV’I DERHAL İSTİFAYA VE KULÜBÜMÜZÜN, BAŞKAN VE YÖNETİCİLERİNİN MANEVİ ŞAHSİYETİNİ ALENEN RENCİDE EDEN AÇIKLAMALARI SEBEBİYLE KULÜBÜMÜZDEN VE TARAFTARLARIMIZDAN ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUZ.

KULÜBÜMÜZ, CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNDA DOĞRUDAN ROL ALMIŞ, KURTULUŞ SAVAŞIMIZA HER ALANDA KATKIDA BULUNMUŞ VE BUNUNLA DAİMA GURUR VE ONUR DUYMUŞTUR. SPORTİF YARIŞMA HEDEFLERİNİN YANI SIRA KURULUŞ TÜZÜĞÜMÜZDE AÇIKLANAN CUMHURİYETİ VE KURUMLARINI KORUMAYA YÖNELİK HEDEFLERİMİZ VE BUNA İLİŞKİN ÜLKÜMÜZ BİZİ FENERBAHÇE YAPAN ASİL DEĞERLERDİR.

SPORTİF REKABET SINIRLARININ ÖTESİNE TAŞINAN VE TOPLUMDA EKİLEN KİN VE NEFRET TOHUMLARININ BU ŞEKİLDE İLHAN CAVCAV’IN AĞZINDA YEŞERDİĞİNİ ÜZÜLEREK GÖRÜYORUZ.

TÜM YETKİLİ VE İLGİLİLERİ, İLHAN CAVCAV’IN BU SEVİYESİZ SÖZLERİNE KARŞI GÖREVE DAVET EDİYOR, VATANDAŞLARIMIZI SAKİN VE SAĞDUYU İÇİNDE OLMAYA VE BU ÇİRKİN KARALAMAYA KARŞI İLHAN CAVCAV’I SADECE DEMOKRATİK PLATFORMLARDA PROTESTOYA ÇAĞIRIYOR, FUTBOL AİLESİNİN TÜM FERTLERİNİ DE, İLHAN CAVCAV’IN AĞZINDAN SAÇILAN BU SÖZLERLE EN İĞRENÇ NOKTASINA ULAŞAN SPORTİF REKABETTEKİ DURUŞLARINI YENİDEN GÖZDEN GEÇİRMELERİNİ ÖNERİYORUZ.

İLHAN CAVCAV’IN YAPTIĞI AÇIKLAMAYI SORUMLU MEVKİDE BULUNAN VE KİTLELERİN LİDERİ KONUMUNDA BULUNAN KİSİLERİN AĞZINDAN ÇIKMASINI TARİHİ BİR GAF, TELAFİ VE TEDAVİ EDİLEMEYECEK BOYUTTA ZİHİNSEL BİR HASTALIK OLARAK GÖRÜYOR VE TÜRK FUTBOLU’NUN GELECEĞİ ADINA HEM ÜZÜLÜYOR, HEM DE KAYGI DUYUYORUZ.

KULÜBÜMÜZÜN, BAŞKAN VE YÖNETİMİNİN İLHAN CAVCAV’IN, DÜZEYSİZ AÇIKLAMA VE YERSİZ YAKIŞTIRMALARINA KARŞI HER TÜRLÜ YARGISAL BAŞVURU HAKKINI HUKUKSAL PLATFORMDA KULLANACAĞINI KAMUOYUNUN DİKKATİNE SUNUYOR, CAMİAMIZI BU KONUDA BİRKEZ DAHA SAĞDUYULU DAVRANMAYA ÇAĞIRIYORUZ.

SPORKAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    ----------------------------------------------------------------------

Yönetim Kurulu Olağanüstü Toplanacak
    20 Aralık 2005 Salı

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın yaptığı açıklamalar nedeni ile bugün saat 16.00’da olağanüstü toplanma kararı aldı. Toplantı sonrası konu ile ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novamaxx -- 20 Aralık 2005 15:11:01 >

• Ne olursa olsun KÖPEK deme hakkına kimse sahip değildir.Siz dahil!!!

Seviyesiz bir cevap verilmiş.(Yavuz Kayral'ınkinden bahsediyorum.)
  • Diğer topic hakaret ve küfür alıp götürdüğü için kilitlenmiştir. Görülen o ki bu konu seviyeli bir şekilde tartışılamayacak. Haber niteliği taşıdığı için bu topic'i silmiyorum. Fakat yoruma kapatıyorum.

EDIT: Bu topic'deki hakaret ve küfürler de tarafımdan temizlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 20 Aralık 2005 16:48:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.