Arkadaşlar cd sini aldım 6 tane içinde winace die bir winrar benzeri program var neyse çalıştırdık açtık hepsini yükledik.Winace c:\DOCUME~1\kullanıcıadım\LOCALS~1\Temp << buraya yüklüyor.Neyse yükledikten sonra açıyorum hiç bir dosya yok.Yahu bilen varsa sölesin bu medal of honor nereye yükleniyor!!
Temp deilde masaüstünde klasör açıp oraya açmayı dene. Sona açılan dosyalardan setup ı çalıştırmalısın...
ii de oraya da denedim yok.Sonuçta bu a.g oyunu pc ye yükleniyor.Yükledikten sonra nereye gider oyun anlamam ya.
kardes once bilgisayardaki tum dosyalarını gorunur yap (gizli dosyaları gorunur yap yanii) sonra kurmaya başlasın...kurdugu klasorun ismini bi yere yaz sonra oyunu kurmaya başlasın...kurulrum bitince oyun kendi başlayacak oyunu kapatma...alt + tab tuşları ile oyundan cık....dosyaları kopyaladıgı klasoru bul ve içindekilerin hepsini başka bi surucude kendin actıgın bi klasore kopyala...sonrada oyna gizli dosyaya kuruyor oyunu....
Eyw saol da şimdi oyun açıkken kopyalama yapabilirmi.Neyse bunu anlamak için denemek lazım saolasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme