Şimdi Ara

yaw siteyi yapamadım lütfen yardım !!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

burada bir site yapıcağım fakat html giriyorum gözükmüyor

bide resimlerin yerini kendi veriyor
    istediğim yere koyamıyorum

ayrıca kenarları dolduramıyorum

:::::::::::::::: !!!!!!!!!!! ACELE YARDIM !!!!!!!!!! ::::::::::::::::::::::

• ora nere???link yok
  • GMAİL'İN VARSA GİRİŞ YAPARSIN

yinede veriyim

http://pages.google.com
  • halil kardeşim;

Şimdi yazacaklarımı ne olur bir abi tavsiyesi olarak al ve yanlış anlama.

B ir süreden beridir seni sitede özellikle bu konu altında görüyorum. Bazı şeyleri yapmakta istekli olduğunu da görüyorum bunlar çok güzel şeyler. Bir konu hakkında bilgi sahibi olmak ve en azından bir şeyler yapabilmek için zamana ihtiyacın var. Her insanın olduğu gibi. Bazı konularda sana yol göstermek istiyorum ama sorduğun sorular ve soruların ilerisi aşamalarında çok çocukça tavırların var. Bilgi birikimlerini seninle paylaşmak isteyen bir çok kişi sanırım senin bu tavırlarından hoşlanmıyor ve sana ciddi mana da cevaplar vermiyor. Lütfen biraz daha ciddi olmanı tavsiye ve temenni ediyorum.

Yan panelde bulunan smilelerin ne yazıkki bir çoğunu kişisel olarak gereksiz buluyorum ve mesajlarda özellikle

gibi smilleri gördüğüm anda bunlar hem itici geliyor hemde gereksiz. Eğer mesajlarımı inceler isen gereksiz yerde smile kullanmadığımı ve kullansamda ağırlıklı olarak

bunları kullandığımı görürsün. Tabiki bu sana kalmış bir davranış tarzı ve bu tarzından dolayı seni suçlamıyorum sadece biraz eleştirdim o kadar.

Bir diğer önemli nokta bilgisayar dünyası çok geniş ve derin. Başkalarından bir şey ler yapmalarını istememin yerine kendine yetecek kadar yavaş yavaş bir şeyler yapmayı öğrenmelisin.

Bir Photoshop un menülerini ve Toolların neye yaradığını bile öğrenmek yaklaşık 1-2 ayını belki fazlasını alacaktır. Emin ol ve sabret öğreneceksin. HTML i iyi öğren ve en önemlisi etrafındaki güzellikleri kendine nasıl uyarlayabileceğini düşün tasarla.

Senin bu karmaşık sorunlarından bana inan bıkkınlık geldi desem yeri var. Hatta bir ara ne olacak 3-5 sayfa değilmi baştan aşağıya sana siteyi yapmayı bile teklif edecektim sırf senin şu gereksiz soru ve youmlarından kurtulabilmek için. Ama hem kendime hemde büyük oranda sana kötülük olacağından bundan vaz geçtim.

Ne olur yavaş ve emin adımlarla ilerle. Öğrenerek ilerle. Deki ben şunu yapmak istiyorum araştırdım ama çözümünü bulamadım; biliyormusunuz yada bana bir yol gösterin diye burada konu açarsan şimdikinden daha ciddi cevaplar alacağından emin olabilirsin.

• x files a ekleme olarak forumda arama yapmanı ve üst konuları takip etmeni öneririm
  • Xfiles hocam makale gibi yazmissin ya
    "Web tasarim yapmaya kalkisan comezlere tavsiyeler" basliginda bu metnin ust konu olmasini talep ediyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: X Files

---
  • sağol kardeş
    kendimi biraz toparlarım
    ama ben daha yeniyim senin gibi 2001 tane mesajla teğmen deyiliz
    hele bi 100-200 ü bulum o zaman zaten alışırım
    sen kaç senedir burdasın bilmem ama ben daha 2 hafta ancak oldu
    peki abi sen ilk geldiğinde nasıldın
    yani biraz anlayışlı ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X FİLES kardeş
    bizimkisi bir uğraş
    can sıkıntısı yani

soru sormakta mı suç
    suçsa benim diyecek bişeyim yok

ZATEN DAYIMIN OĞLU WEBMASTER
    istesem ücretsizde yaptırırdım

bir de demişsin ben sana site yapıyımda kurtulum demişsin
    yapta görelim kardeş
    hadi bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: haci culcu

X FİLES kardeş
    bizimkisi bir uğraş
    can sıkıntısı yani

soru sormakta mı suç
    suçsa benim diyecek bişeyim yok

ZATEN DAYIMIN OĞLU WEBMASTER
    istesem ücretsizde yaptırırdım

bir de demişsin ben sana site yapıyımda kurtulum demişsin
    yapta görelim kardeş
    hadi bekliyorum

Aslında X-Files'e bir yönden katılıyorum. Bence de bazı şeyleri hazıra konmak yerine kendinde öğrenip yapabilirsin.
    Mesela;

quote:

google pages

burada bir site yapıcağım fakat html giriyorum gözükmüyor

bide resimlerin yerini kendi veriyor
    istediğim yere koyamıyorum

ayrıca kenarları dolduramıyorum

Bunun sebebini araştırdın mı? ya da buraya bu topiği açmadan önce bazı kaynaklara diğer forumlara baktın mı?

Demek istediğim tekrar tekrar hazıra konma bir şeyleri öğrenip kendi logonu kendi siteni kimseye sormadan da yapabilirsin. Ama sorunun nedenini araştırıpta bulamadığın, takıldığın yerleride rahatlıkla sorabilirsin...

• avet diğer forumlara baktım ama google pagesle ilgili bişey bulamadım
  • ben mynetten yapıyorum çok rahat öneririm
  • mynet form ögesi olan haber vb. şeyleri kabul etmiyor
    yoksa şimdiye dururmuydum
  • nasıl yaninasıl haber kabül etmiyor
    quote:

mynet form ögesi olan haber vb. şeyleri kabul etmiyor
    yoksa şimdiye dururmuydum

• yani form ögelerini kabul etmiyor
  • hııı evet . ama ziyaretçi defterini forum olarak kullanıyorum ben. yinede myweb çok güzel
    quote:

yani form ögelerini kabul etmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.