Şimdi Ara

Yaw yeter. 20 YAŞINDAYIM ELİME KIZ ELİ DEYİL Bİ KIZLA KOSAMADIM BİLE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk okulda konustodum tipsizdim diyolardı sen dünyadaki tek erkek kalsan yine bakmayız diyolardı o zamnlar tipsizdim yılar geçti hala tipsizim yine bakmazlar lisede endüstirideydimdim
    Erkek başına 3 erkek düşüyordu yanş hiç kız yoktu şimdide boştayım cıldırıyorum hergün mast yapıyorum ama sosyal olup kızlarla muhabbetim olsaydı cinsellik olarak deyil normal arkadaşlık hayatta yapmazdım malum şeyi mecbu ihtiyactan yapıyoz

Yani ne yapabilirim yıllardır hiç bi kızla muahbbet etmedim yemin ederim 5 6 senedir yalanım yok ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avatar-nick-mesaj uyumsuzluğu. Dostum bu tarz işlere kafani takma emin ol eline geçse bu sefer soğursun. Biyandan da bu konularda ne kadar çabaladin cabaladiysan doğru yöntemle ki yaptın diye dusun biraz. Her şey pratikle halledilebilir su dunyada

• Aşırı şansız bir hayat.
    Hem tipsizsin hem paran yok hem de meslek liseli çıkışlısın.Orta halli gariban bir tip olduğun için ya eskorta gideceksin yada yanık tenli bir türbanlı bulacaksın.

• Git estetik yaptir kardes. Siz kendinizi degistirmeye calismiyosunuzki. Biz ne yapalim.

• 1-Kiloluysan kilo ver .
    2-Kızları sadece cinsel anlamda görme .Onlar da insan .
    3-Günlük bakımını yapın ,(diş fırçalamak , yüzü doğal sabunlarla yıkamak , peeling yapmak gibi gibi 9
    4-Konuşmanıza , hal ve hareketlerinize dikkat edin .
    5-Kıyafetlerinize dikkat edin .

'''LÜFTEN NİCKİNİZDE YAZDIĞI GİBİ KIZLARA BU SEBEPTEN ÖTÜRÜ YAKINLIK KURMAYIN'''
    Ayrıca yazdıklarımı kendiniz için yapın kızlar için değil ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.