Şimdi Ara

Yaya yoluna park eden araçların üzerinden geçen eleman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LiteraryN

Ulan araç sahibi yanındayken yapsa yiyosa bunu anca biz yokken araca zarar verirler bu ülkede devlet var hukuk var adalet var polisi ara gerekeni yapsın cezasını kesmek sana düşmez dandik bı üniversitede dandik bı bölüm okuyup kendini aydın sanan insan müsfetdesi

Hak hukuk adalwt mi var? Güldürdün

Kaldırıma parkedenlerin nasıl zoruna gitmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afedersiniz ama parası kaç yıl yırtınarak kazanılan, binbir zorlukla satın alınan aracının üstünden böyle bir hıyar geçtiğini görse araç sahipleri oracıkta adamın bir tarafından şırıngayla kan alırlar. Ayrıca kimsenin malına zarar vermek kimsenin haddine değil, ne yapmış olursa olsun.
  • Doğru değil yaya yoluna bırakmak evet ancak zaruri haller olabilir (çok değil biraz hayal gücünüzü kullanın), olur da bir gün bana denk gelirse çektiği son video, yaptığı son artistlik olur.. Ömrü boyunca da unutmaz karşılaşmayı..
  • LiteraryN kullanıcısına yanıt
    polisi mi arasın? kendin bile inanmıyorsun yazdığına.
    silecek kaldırma modası bile artık geçti.
    ben ya sileceği kaldırıp lastik kısmını 90 derece çevirip cama bırakıyorum ya da aynayı 1 kademe arkaya katlıyorum.
  • Ben yaya Yolu falan göremedin. Kaldırım falan gören var mı? hatta çocuğun yürüdüğü yer inşaat yanı olduğu için yaklaşmaması gereken bir alan. bunun içinde dubalar konulmuş. çocuğun güvenli olan yolun karşı yönünden yürümesi uygun olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan5434

Ben yaya Yolu falan göremedin. Kaldırım falan gören var mı? hatta çocuğun yürüdüğü yer inşaat yanı olduğu için yaklaşmaması gereken bir alan. bunun içinde dubalar konulmuş. çocuğun güvenli olan yolun karşı yönünden yürümesi uygun olurdu.

Plastik park engelleyicileri ile yaya yolu (sanal kaldırım) oluşturulmuş. Şantiye giriş-çıkışlarında bu engelleyicilerden yok. Oralara hemen uyanık yurdum insanı "parkmış" (ben bu öküzlüğe park etmek demiyorum. Parkmak diyorum. Mada göle bırakır gibi bırakanlara..."

Yani, yayanın yürüdüğü yer, şantiyenin yayalar geçsin diye ayırdığı kaldırım.

Tabi bu videoyu çeken küfürbazın hareketlerini haklı çıkarmaz.

• Araca zarar vermeyecek, kolay kolay çıkmayacak sticker'lara

"ben başkasını rahatsız etmeden park etmeyi bile beceremeyecek kadar bencilim" gibilerinden veya "Öküz, bildiğin öküz" karikatüründen bastırıp arabaya 2-3 yere yapıştıracaksın.

En temizi o. Bildiğim kadarı ile sadece tek madde ile çıkan stickerlar var. Kimi alkolle çıkıyor, kimi suyla... Arasın bulsun... Alkolle çıkanı yapıştıracaksın. Deli gibi dönecek. Araca da zarar vermemiş olursun. Cezasını da sen kesmemiş olursun (zaten hakkın da değil). Sadece vatandaşlık görevin olan "uyarma"yı yerine getirmiş olursun. Temiz.

Yaya geçidi ihlali yaparak duranlara da yapılabilir. Çaktırmadan yapıştırıp geçsen ne anlayacak. Öyle de gezer anlayana kadar...

-----------------------

Kavga-sinir-stres yapmayacaksın. En büyük silah beyin. Karşındakini aptal yerine koymak da hem senin için eğlenceli, hem ona ders niteliğinde... Bizim yokuşta ters yönden yokuş yukarı gelenleri geri yolluyorum. Bir de üzerine teşekkür ediyorlar. Araba ile geçerken yanlarına yanaşıp "Abi ileride polis ceza yazıyor! Ters yön ya..." diyorum. Tüm yokuşu 3-5 araba geri geri iniyor, bir de bana teşekkür ediyorlar... Temiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 5 Mart 2018; 10:30:43 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.