Şimdi Ara

YAYIN DENİZİ PİŞMANLIKTIR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
19.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 lı denemeyi aldım resmen para israfı elimde patladı çöp,fizik lys sbsine güvenip almıştım ama boş tam anlamıyla boş
  • Sosyal denemesi aldım yayındenizi umarım güzeldir yarın başlıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abonozgil kullanıcısına yanıt
    6'lının 6.denemesini çözdüm de hocam sence de cavap anahtarında bir yanlışlık yok mu bana mı öyle geldi.
  • Fen bilimleri denemesi pişmanlıktır.

• Sosyali nasıl bugün aldım ama daha açmadım kötüyse iade edeyim

• kartal1363 kullanıcısına yanıt
    İade etmelisin,iğrenç.
  • hocam ilkini çözüp diğerlerinin matına göz geçirdim istediğim gibi olmayınca bi daha el sürmedim ama matta varsa bende bi bakayım
  • Yayin denizi zaten cop siz ne saniyordunuz ki

• Elimde Coğrafya sb Türkçe sbtsi Lys Mat eski basımı var ben gayet memnunum ayrıca Hız Renk denemelerinin kırmızı ve moruda gayet iyi
  • biyolojisi vardı, yarım bıraktım. rezalet, kattığı hiçbir şey yok öğrenciye

• Ygs Matematik soru bankası berbat almayın aldırmayın.

• Trollüyor musunuz, ygs fen bilimleri bölüm denemelerini aldım fena değil bence. Tüm yayınları inceledim. Evet işler yayın denizinin her şeyini aldırmaya çalıştırıyor ama fen denemelerini hür irademle aldım yani. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: grknvdn

Trollüyor musunuz, ygs fen bilimleri bölüm denemelerini aldım fena değil bence. Tüm yayınları inceledim. Evet işler yayın denizinin her şeyini aldırmaya çalıştırıyor ama fen denemelerini hür irademle aldım yani. :D

Hayır trollemiyoruz.Git birde Palmenin,Endemiğin fenine bak sonra karar ver.
  • tek edebiyat sb var osym sorularını yakalayan seri ondan memnunum birde ikizlerle tahmin tarih var bana kalırsa ondanda memnunum ama bundan sonra başka kitap almam yayındenizinden.
  • Fizigi guzeldi fen denemesinide alim dedim ? Kötü mü sizce onun yerine tercih edebilecegim metin kaldi sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: iRevinantz

tek edebiyat sb var osym sorularını yakalayan seri ondan memnunum birde ikizlerle tahmin tarih var bana kalırsa ondanda memnunum ama bundan sonra başka kitap almam yayındenizinden.

Valla konuda dediğim gibi sayısalcı oldum için onları hiç almadım.Ama biyolojisi ve matı berbat
  • Gittim. '' Birde '' Palmenin Endemiğin fenine de baktım. Palme de alacağım. Endemikte abartıldığı kadar olağanüstü sorular görmedim. Yayın denizinde de abartıldığı kadar kötü bir şey görmedim. Meb kitabına uygun çıkması muhtemel sorular sorulmuş. Sözel sorular bol var, gerektiği gibi, bu yüzden beğendim. Malum bu sene sözel ağırlıkta olacak fen.
  • Hocalar iyi dedi. Gittim mat fizik turkcesini aldim . Hepsini de yarida biraktim. Cop.

• quote:

Gittim. '' Birde '' Palmenin Endemiğin fenine de baktım. Palme de alacağım. Endemikte abartıldığı kadar olağanüstü sorular görmedim. Yayın denizinde de abartıldığı kadar kötü bir şey görmedim. Meb kitabına uygun çıkması muhtemel sorular sorulmuş. Sözel sorular bol var, gerektiği gibi, bu yüzden beğendim. Malum bu sene sözel ağırlıkta olacak fen.

Yav zaten palme ve endemik de fizikde sadece sayısal yok ki.Hatta palmenin fiziğinde hiç yok.Bi ısı sıcaklıkta var.Palmede olmayıp da yayın denizinde olan çok ahım şahım soru olacağını zannetmiyorum ama sen bilirsin genede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmbzkrt68

quote:

Gittim. '' Birde '' Palmenin Endemiğin fenine de baktım. Palme de alacağım. Endemikte abartıldığı kadar olağanüstü sorular görmedim. Yayın denizinde de abartıldığı kadar kötü bir şey görmedim. Meb kitabına uygun çıkması muhtemel sorular sorulmuş. Sözel sorular bol var, gerektiği gibi, bu yüzden beğendim. Malum bu sene sözel ağırlıkta olacak fen.

Yav zaten palme ve endemik de fizikde sadece sayısal yok ki.Hatta palmenin fiziğinde hiç yok.Bi ısı sıcaklıkta var.Palmede olmayıp da yayın denizinde olan çok ahım şahım soru olacağını zannetmiyorum ama sen bilirsin genede.

Abi çözüyorum yayın denizini cidden biraz saçmalamışlar daha iyi sorular gördüm. Haftaya palmeyi çözeyim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grknvdn -- 25 Ocak 2017; 1:4:33 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.