Şimdi Ara

Yayıncı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni 30level oldum rankede girmeden oyunumu ve tekniğimi geliştirmek istiyorum adam akıllı yayın yapan bir yayıncı arıyorum hangi yayıncıyı önerirsiniz

• Explosia E kullanıcısına yanıt
    Küfürsüz yüksek sesle ve oyun öğrenmek istiyorsan Neco'yu tavsiye ederim.
  • Neco demiş ya la. Facepalm.jpg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neco ve oxi disinda onerin yaptiklari kavga bile prim hit arttirmak icin sekilden sekile giriyolar cok yapmaciklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adc için imaqtpie
    supp xpecial öneririm
    jung için de theoddone, nightblue3, biraz değişik bi tip olan trick2g.
    bir de dpmedia yla başlıyan bi kanal var adını unuttum dark passage ve alt kadrosunun maçlarını felan yayınlıyolar

• teknik felan neco izleyebilirsin fakat onun oyunundaki diğer kişileri :) yputubede evilmiyu var gerektiğinde pasif gerektiğinde agresif tecrübeli biri onu izleyebilirsin adc olarak piglet sneaky açıyo junglr taviki nb3 solo olarak dyrus da benim izlerken deli dehşet canım sıkılıyo mid lane kaldımkki bilmiyorum bjerg varda sabah saatleri haftasonu açıyor diyebiliyorum diğerleri hergün akşam ikindi herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk100aslanı -- 27 Kasım 2014; 16:16:26 >
  • Top dyrus
    jungle nightblue, oddone
    sup krepo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayınları bıraktım fakat youtube'a devam ediyorum.Kanalıma imzamdan ulaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Yayınları bıraktım fakat youtube'a devam ediyorum.Kanalıma imzamdan ulaşabilirsin.

sakallı hayranıyımdır tavsiye ederim

• türk istiyorsan naru wtcnn veya asenkos izle yabancı istiyorsan gosu trick2g imaqtpie olabilir

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    ADC=GATEKEEPER

• HotShotGG yayın açtıkça izle bence bir çok prodan daha kurt daha kurnaz daha eğlenceli.
  • siyamikedi tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.