< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yayla bakliyat fit gurme bulgur pilavı 1 TL (3. sayfa)
-
-
Hiçbir şey olmaz...Mesela şu an evde normal bulgur veya başka bir bakliyat var ise buzdolabına koyup deneyebilirsin,nemlenme olmaz ya olursa başka çare bakarız...
-
Arkadaşlar kampanya bitti mi? sitede bulamadım. Gerçi şuanki fiyatı da 3.90 uygun gibi sizce alınır mı?
-
4 market gezdim hiçbiri 5₺ den ucuz değil
umarım gönderirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen indirimde aldım. Yarısı gelmedi. Yarısı yanlış geldi. Düzeltecez dediler arayınca hiç de bir daha ne bir şey geldi ne bir şey gitti. -
quote:
Orijinalden alıntı: auramooth
Geçen indirimde aldım. Yarısı gelmedi. Yarısı yanlış geldi. Düzeltecez dediler arayınca hiç de bir daha ne bir şey geldi ne bir şey gitti.ücret iadesi oldumu
-
nodıl mıdır nedir o çöpleri yiyeceğinize bulgur daha iyi
-
noodle neden cop oluyor? bu kin ve nefret dolu bakis acisi neden? sakin...noodle da yenir bu da yenir.. birini yiyince digeri yenilmeyecek diye bir kural mi var?
-
avukatı mısın nodılın? nodıl bulana desem senin verdiğin tepkiyi vermezdi
-
15 adet sipariş ettim, teşekkürler.
-
60 liralık siparişti indirime gore yeterince ürün geldiği için çok uğraşmadım -
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. -
Kaçırdık fırsatı fiyatlar yükselmiş -
bugün kinoa lısını yedik gayet güzel. içindeki domates kuruları güzel. ulgur ahım şahım değil ama totalde lezzetli
-
Yazdigim mesaja bak nodle copunu yiyeceginize bulgur yiyin dedim senin yazdigin mesaja bak kaliteni cok guzel belli etmissin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş yapma içindeki malzemeler bedava saniyon akıllı şey seni.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X