Dün aldım az önce teslim edildi. Ekim 2023 SKT |
Yayla Basmati Pirinç 5 kg 99.93 TL (2. sayfa)
-
-
Merhaba sitede sepete ekleniyor ve satış işlemi yapılıyor . Satıcıya mesaj yazdım cevap vermedi dün bende beklemedeydim bugün konusurum diye aradım TLF a bakmadı msj ada cevap vermedi bir katakulle ismi dönüyor madem satış yok neden site online satışta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Site aktif olabilir ama siparişler teslim edilmez. Zaten o fiyatlara bir daha bulamayız ithal basmati pirinç.
Kaliteli karbonhidrat kaynağı olarak kullanılıyor. Glisemik indeksi diğer pirinçlere göre daha düşük, yavaş kana karışıyor ve daha uzun süre tok tutuyor. Ayrıca pişirmesi kolay ve yağsız pişse bile lapa olmuyor. Lezzet olarak baldo pirincin gerisinde. Tabi bu pirinci daha lezzetli bulanda vardır. Hafif bi bayat kokusu geliyor genel olarak basmati pirinçlerden fakat az bi baharat ile sorun çözülüyor. İşin özeti spor yapmasam baldo dururken bu pirinci almam.
Sporcular protein ihtiyacını genel olarak hayvansal proteinden karşılarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 4 Şubat 2022; 2:24:10 > -
amazonda 150 gözüküyor şu an.
Bu arkadaşı biraz araştırmıştım, tahminimce gümrükte çalışıyor ve oradan temin ediyordu pirinç ve çayları. Çayından memnundum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X