Şimdi Ara

Yaylada Evin Yan Tarafını(oda şeklinde) Çadırla(Her neyse adı) Çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evin hemen yan tarafında giriş odası tarzı bir şey yaptırdık üstünde çinko var demirli falan yan tarafları neyse şimdi biz burayı duvarları çadır tarzı bir şeyle (Ya da başka bir şey de olabilirim önerilere açığım) kapatıp adam gibi gece yatılabilecek (Gece Biraz soğuk oluyor) oda yapabilirmiyiz ?
    Yaparsak ortalama maliyet ne kadar olur ?
    Cevaplarsanız sevinirim .

• UP
  • ap hadi ama bilir kişi nerdesin ?
  • Dediğin şeyin ne olduğunu anladım bulursam atıcam birazdan
  • Roc. kullanıcısına yanıt
    eyv. birader bulursan harika olur
  • Adı Çardak
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=%E7ardak
    Kendinde tabi malzemeleri alıp yapabilirsin ama fiyatını bilmiyorum.
  • Roc. kullanıcısına yanıt
    kastetdiğimhttp://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/garden-star-yanduvarli-cardak-3metre-x-9metre-110789313 buna yakın bir şey ama bunlarda ısı yalıtımı falan yok galiba ayrıca zaten yapacağımız yerin üst tarafı da çinkoyla kapalı.

Bir çadırcıya sorduk adam sadece malzemesi bin lira tutar diyor doğru olabilir mi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByFm Md -- 11 Mayıs 2014; 20:38:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim hemen evin yanında var öyle birşey ama tabi sanırım daha kalitelisi çünkü yıllardır aynı yerde kar, kış ,yağmur, çamur,rüzgar demeden duruyor .IKEA gibi yerlere gidip bakmanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roc. -- 11 Mayıs 2014; 20:45:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roc.

Bizim hemen evin yanında var öyle birşey ama tabi sanırım daha kalitelisi çünkü yıllardır aynı yerde kar, kış ,yağmur, çamur,rüzgar demeden duruyor .IKEA gibi yerlere gidip bakmanızı öneririm

eyv birader kuzenimden yardım alacağım olacak gibi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.