Şimdi Ara

Yaz Gelince Planlarınız [Ana Konu] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
40
Favori
7.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beach voleybola katilmayi dusunuyorum tek planladigim simdilik bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıfı geçeyim inşallah.

Playstationumu alır dedemlere giderim orada ps3 takılırım , arkadaslarla gece olunca cıkarız dısarı nargıle sıgara felan kafama gore takılıcam, sevgilimden ayrıldım ancak aramız düzelir onunla takılırım

Evde kalırım sonra evde arkadaslarla fılm ps felan belki köye gidebilirim bu şekilde güzelce takılacağım Allahın izniyle

• Amerikaya go go

• Üniyi kazanirsam insallah bütün ygs lys stresini atmam lazim. Arkadas grubumla tatile gidecez. Hergün 1 film . Yeni bir dövme ve kulagimi deldirecem :)

• Konu can çekişiyor

Bende ilk önce üniyle 3 gün bodrum sonra akçayda oturuyorz zaten sahile 300m ev ,ingilzce kasma,balık tutma,kitap + film, vede olursa turist burda cok oluyor ingilizcemin gelişmesi için (!) yakın temas kurucam belki 3 sene sonraki avrupa vizemi bulurum hayırlısı..
  • 3 ay çok güzel bir süre herşey yapılır aslinda bunları daha önceden yapmaya vaktim vardı ama parasizliktan yapamadım şimdi yazin ayda 300 lira kyk kredisi var arti çalışmayi düşünüyorum.

Finallerden sonra 1 haftalıgina otostopla izmire gidicem
    Istanbuldan bursaya ev taşıycaz
    Yaz okuluna gidip üstten ders alıcam
    Cok zayifim (1.80/60) evde spor yapip kilo almaya çalışıcam 75 olsam yeter
    Kafama göre iş bulursam çalışıcam (fotoğrafçılık, web tasarim..vs)
    Birde para kazanmak için tasarlayip yaptığım takıları satarim
    Bir dahaki yaz work and travel yapmayı planlıyorum onun için birikim yaparım
    Boş vakitlerimde de resim çizerim bursayi gezer fotoğraflar çekerim yeni insanlarla tanışırim
    Uzun zamandir vakit bulamayipta yarım bıraktığım web sitemi bitirir yayına koyarım
    Php bilgilerimi tazeler üstüne birşeyler koyarım
    Aklimda bir kaç web projesi var bi tanesini bu yaz yaparım
    Bayramda köye gidip 1 hafta falan kalicam

Daha aklima gelirse editlerim

• Çok iyi iş teklifi aldım bu sene orda kendini birşeyler katıp iyi şeyler öğrenmek ve daha güzel işlerde çalışmak ayrıca tatile gidecem ailecek antalyaya ama ben pek gitmek istemiyorum bodrum daha çekici geliyor ama götüren yok :( bide spor salonuna yazilcam biraz kas yapak bide boş vakitlerde ev durma hiç arkadaşla volta atarım sabah akşam

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

Body building yapacağım 2 ay 1 ay silifkeye yüzmeye onun dışında hergün bir film

Abi bende body'ye başlamayı düşüyorum yaşım 16 boyum 185 civarı göbek falan var kilo vermem lazım 5 kilo kadar. Sence gitsem oraya garip gözle bakarlar mı ? 3 ayda göbeğim erir mi baklava çıksın demiyorum göbek erisin omuz biraz şekillensin amacım o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkeolog Mühendis

quote:

Body building yapacağım 2 ay 1 ay silifkeye yüzmeye onun dışında hergün bir film

Abi bende body'ye başlamayı düşüyorum yaşım 16 boyum 185 civarı göbek falan var kilo vermem lazım 5 kilo kadar. Sence gitsem oraya garip gözle bakarlar mı ? 3 ayda göbeğim erir mi baklava çıksın demiyorum göbek erisin omuz biraz şekillensin amacım o.

sana tavsiyem fitness yap kardiyo antrenmanlari yao kilo verip body yap gobekle iyi olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arkeolog Mühendis

quote:

sana tavsiyem fitness yap kardiyo antrenmanlari yao kilo verip body yap gobekle iyi olmaz

Aynen abi tam bilmiyorum terimleri amacım kilo vermek ve biraz omzumun gelişmesini sağlamak hem düşük hemde dar.

• ALANYAAAAAAAAAAAAAAAA
  • memlekete gidicem

• Bass gitari iyice ogrenmek, ygs calismak ve fitness yapmak.

• Arabayla akdeniz turu planlarım var ama gerçekleşmesi %1

• Karne kötü gelirse ankaraya giderim yatıcak bir yer ararım bütün yaz.Karne iyi gelirse ver elini bilgisayar
  • YGS-LYS
  • Oksye hazirlanacam

• haziran miami temmuz-ağustos bodrum
  • Yatacam . ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk olarak çorluya taşınıcaz . daha sonra mobilya dükkanında çalışıcam . para biriktirip yeni bi laptop almak istiyorum . asıl hedefim ise istanbuldaki 3 büyüklerin futbol altyapısına girmeye çalışmak olucak . ama bunu nasıl yapıcam bilmiorum . yani hayalim futbolcu olmak bu sene son şans gibi gözüküo liseye geçtik . inşallah bunu başarırım . eğer başaramazsam kod kitabları olup unity e kaldığım yerden devam edicem . Ama bu yaz benim için çok önemli ve yoğun olucak . hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.