Şimdi Ara

Yaz için bilgisayar mı bisiklet mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

bilgisayar alırsan ileriki hayatının sekteye uğraması düşeşe geçmesi olası onun yerine bisiklet al ama bence bin liranın üzerine başlangıç seviyesi olarak çıkma. ortalama bi pc al bilgisayar konusunda kendimi nasıl geliştiririm diye uğraş programlama olur simülasyon olur. Oyunu da arada zevk aamaçlı oyna zevk bittiği an bırak yoksa kölesi olur beynin sümüğe döner. Ve bu konuda çok ciddiyim

Güzel tavsiye bilgisayar da programlama işini üniversitede düşünüyorum.Oyun konusuna gelirsek zaten arkadaş ortamı muhabbet olmadığı sürece oyun oynamıyorum tek başına oynayınca hemen sıkılıyorum.Bisiklet ise almışken iyisini almak istiyorum markada sedona olunca biraz pahalı oluyor 1000 liranın altına inmem bisiklet de ancak bilgisayardan kısabilirim.Sanırım 3-4 binlik bir laptop alıp gerisiyle iyi bir bisiklet alıcam.

• Tabiki de bisiklet. Git gez dolaş yeni yerler gör. Al bianchi bisiklet keyfine bak. Hatta Bianchi cobra al canavar gibi. Bilgisayarı napicaksin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 binlik pc.alacagina 4000 to lik al hem de bisiklet al

• Aga 6 bine sağlam monitörlü ve efsane sistem toplanır.Bisikletle nereye kadar gitcenki bisiklet heves pc kolay kolay bırakılmaz.Cs go ya bi başlarsın sarar yani.KLANLARA girersin ts den arkadaş yaparsın.

• Bilgisayarı bisiklet okudum 10 yıl götürecek 5-6 bini okuyunca ağzım açık kaldı ama yine de bilgisayar için de fazla. eğer yazın başka bir şehre geçebileceksenix bisiklet alın hocam bilgisayar gereksiz diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

400-500 e bisiklet al çok iyileri var fazlasına gerek yok kalan 4500'ede pc al

Bana o fiyat aralığında örnek bir bisiklet önerirmisin? Benim beğendiklerim genelde çok pahalı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cpurss79

Tabiki de bisiklet. Git gez dolaş yeni yerler gör. Al bianchi bisiklet keyfine bak. Hatta Bianchi cobra al canavar gibi. Bilgisayarı napicaksin?

Bende böyle düşünüyorum ancak İstanbul da gezip dolaşmak çok zor.Her ikisini de almayı düşünüyorum kararsız kaldım çünkü :) ikisini de alırsam karasızlık da olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

400-500 e bisiklet al çok iyileri var fazlasına gerek yok kalan 4500'ede pc al

Bana o fiyat aralığında örnek bir bisiklet önerirmisin? Benim beğendiklerim genelde çok pahalı oluyor.

www.hepsiburada.com/m/bianchi-scorpion-d-26-dag-bisikleti-p-SPORBNC57-SBM44

Belki beğenmeyebilirsin ama çok fazlasına gerek yok benim bianchi bisikletim vardı 10 sene kullandım ondan önce bmx im vardı.Şimdi dandik bitane var arada biniyorum.
    Sana tavsiyem en fazla 1000 TL ver tabi profesyonel bisikletçi olacam dersen bilemem , ha pc'yede öyle über bi gamer değilsen o kadar para dökme max.3000 TL ye çok güzel sistemler toplanabiliyor

• Deathless07 D kullanıcısına yanıt
    10 yıl götürecek bilgisayar alayım diye bir mantık yok.
    10 yıl önce bu teknoloji var mıydı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.