Şimdi Ara

Yaz için erkek parfümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazın ; Acqua Di GİO
    Kışın ; Lacoste Red
    Arada bir ; Avon Full Speed. kullanıyorum.Farklı bir koku denemek istiyorum koku özelliği hafif olmalı.
    Bu aralar artık afedersiniz ama B.okunu çıkardılar bazı kokuların herkeste var.
    Yazın ferah bir koku yayacak parfüm önerebilir misini ?

• only the brave
    polo blue

yaz için güzel kokular
  • Deneyelim bakalım nasılmış diesel.i deneyeceğim sağol önerin için kardeşim
  • farketmeksizin jean paul gaultier kullanıyorum. Denemeni öneririm.
  • issey miyake klasik al geç hocam :)
  • Valla beyler 10 Ağustosta tatile Kıbrıs'a gidiyorum ucuz ucuz gömecem ordan parfümleri çantaya.
    Önerilerinizi kağıda yazıp d&p de koklayacağım önerilerinizden hangisini beğenirsem onu aldığımda açıklayacağım.
    Bakalım gerçekten kaliteli öneren arkadaşımız kim olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harndogan

Valla beyler 10 Ağustosta tatile Kıbrıs'a gidiyorum ucuz ucuz gömecem ordan parfümleri çantaya.
    Önerilerinizi kağıda yazıp d&p de koklayacağım önerilerinizden hangisini beğenirsem onu aldığımda açıklayacağım.
    Bakalım gerçekten kaliteli öneren arkadaşımız kim olacak.

Orada parfüm fiyatları nasıl ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erkek Saat Önerileri
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Freeshop ve Dutyfree'lerde fiyatlar türkiyeye göre 20-50 tl arasında daha ucuz.
    İçki ve sigara özellikle daha ucuz.O yüzden Kıbrıs havalimanından parfüm alıcam 3 4 tane kıbrıs şehir merkezinden de Viski gömecem
  • Yazlık fresh aqua koku demek kalıcılıktan ve farkedilirlikten ödün vermek demek. Kalıcı olsun diyorsan edp ve baharat kokulara yönel derim paranıda öyle 3-4 saat sonra uçan parfümlere vermemiş olursun. Sadece bir tavsiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aqua fresh koku tercih sebebim birinin yanındayken yada ortamdayken insanları bunaltmamak.
    Ofiste bir arkadaşım Hermes kullanıyor acayip ağır koku.
    Ben de yukardaki arkadaşın önerisine uydum Diesel'in Only the brave aldım ağır koku keşke almasaydım.

Bildiğin yoldan şaşmayacaksın.

1)Acqua Di Gio.
    2)Lacoste Red.
    3)Avon Full speed.
    4)Zara Gold
    bu parfümlerin dışında parfüm kullanmamam lazım
  • Bvlgari Man Extreme deneyebilirsin.

Turunçgil ağırlıklı, ferah,hafif ama kalıcı bir koku.
  • versace, eros, prada luna rosso
  • Lalique white, Zara silver, davidoff adventure, paul smith story, Chanel anteus, Hermes Voyage

• Ck one red,diesel fuel for life,212 men,lacoste essential,armani mania yaz için hafif ve güzel kokulardır.İçlerinde eminim beğeneceğin bir koku vardır ve kesinlikle baymıyolar.
    Şuan armani mania kullanıyorum koku çok güzel ama kalıcılık yazdıklarıma göre daha az gibi geldi bana.Galiba aldığım parfüm bayat.

edit:arkadaşın diesel önerisini tattoo sandım ona göre yorum yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyoreaktör -- 26 Mayıs 2015; 21:04:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harndogan

Beyler iyi yazışmalar.

Yazın ; Acqua Di GİO
    Kışın ; Lacoste Red
    Arada bir ; Avon Full Speed. kullanıyorum.Farklı bir koku denemek istiyorum koku özelliği hafif olmalı.
    Bu aralar artık afedersiniz ama B.okunu çıkardılar bazı kokuların herkeste var.
    Yazın ferah bir koku yayacak parfüm önerebilir misini ?

nu sensation ecstasy noir 100ml edp fiyatıda çok uygun şuan 25 tl. Ankarada bi parfümeri dukkanından edt sini almıştım bir de güzel kazık yedim. Markafonide şuan 24.99 ve edp si. Sipariş vercem hoş bir odunsu koku. gio lacoste burberry bunların edtsi kalıcı değil edp leride çok pahalı hatta edt side pahalı. Söylemiş olduğum parfüm denemeye değer

• Lacoste Red yazlık parfümdür kullanmaktan vazgeçmedim.
  • Aqua Gio yazin pek gitmiyor bana sert geliyor onun yerine ultramarine veya davidoff coolwater dene

• bond wall street yada creed aventus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.