Şimdi Ara

Yaz için yoğun İngilizce kursu tavsiye istiyorum(İstanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar temelim var. İleri seviyeye taşımak istiyorum yaz sonuna kadar. Yoğunlaştırılmış kurs tavsiye edebilir misiniz. Mümkünse Kadıköy-Beşiktaş civarı. İş çıkışı ya da hafta sonu gidebileceğim. Fiyatları uygun.

Vakit ayıran herkese şimdide teşekkür ederim.

• Hocam Ümraniye veya Maltepe taraflarını düşünürsen uygun fiyatlı iyi eğitim veren butik bir kurs önerebilirim. Genç akademi yabancı dil merkezinde kendine uygun saatlerde bir eğitim alabilirsin.www.gencakademi.com.tr web siteleri
  • Kursla İngilizce ilerletilmez kardeşim.
  • Öyle bi dünya yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarenarcı

Hocam Ümraniye veya Maltepe taraflarını düşünürsen uygun fiyatlı iyi eğitim veren butik bir kurs önerebilirim. Genç akademi yabancı dil merkezinde kendine uygun saatlerde bir eğitim alabilirsin.www.gencakademi.com.tr web siteleri
    İş dolayısıyla o taraflara gitmem zamanımı alacak malesef. Tavsiye için teşekkür ederim.
  • Merhaba ingilizce speaking konusunda zorlanan arkadaşlar cambly uygulamasını indirip yabancı öğretmenler (anadili ingilizce olan) ile yüzyüze konuşabilir. Bedava 10 dakika için yapmanız gereken ise referans koduna camblybedava yazmak yeterli olucaktır. Hesabınıza 10 dk bedava görüntülü konuşma hakkı tanımlanıcak.

Referans: camblybedava
  • Başkan yaz içinse al bir eğitim seti evinde çalış ahahah ben dilgoo kullanıyorum onu önerebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.