Bildirim
Yaz için yoğun İngilizce kursu tavsiye istiyorum(İstanbul)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam Ümraniye veya Maltepe taraflarını düşünürsen uygun fiyatlı iyi eğitim veren butik bir kurs önerebilirim. Genç akademi yabancı dil merkezinde kendine uygun saatlerde bir eğitim alabilirsin.www.gencakademi.com.tr web siteleri -
Kursla İngilizce ilerletilmez kardeşim. -
Öyle bi dünya yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş dolayısıyla o taraflara gitmem zamanımı alacak malesef. Tavsiye için teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: sarenarcı
Hocam Ümraniye veya Maltepe taraflarını düşünürsen uygun fiyatlı iyi eğitim veren butik bir kurs önerebilirim. Genç akademi yabancı dil merkezinde kendine uygun saatlerde bir eğitim alabilirsin.www.gencakademi.com.tr web siteleri -
Merhaba ingilizce speaking konusunda zorlanan arkadaşlar cambly uygulamasını indirip yabancı öğretmenler (anadili ingilizce olan) ile yüzyüze konuşabilir. Bedava 10 dakika için yapmanız gereken ise referans koduna camblybedava yazmak yeterli olucaktır. Hesabınıza 10 dk bedava görüntülü konuşma hakkı tanımlanıcak.
Referans: camblybedava -
Başkan yaz içinse al bir eğitim seti evinde çalış ahahah ben dilgoo kullanıyorum onu önerebilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X