Şimdi Ara

YAZ-KIŞ ? Hangisini seviyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

YAZ-KIŞ ? Hangisini seviyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2016)
Giriş
  • Kış mevsiminde her türlü ısınmanın yolunu bulmak mümkün. Kalorifer, ufo, ceket vb. Ancak yazın serinlemek o kadar kolay değil. En basitinden sokağa çıplak bile çıksan terler içinde kalıyorsun. O yüzden sonuna kadar kış severim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kis tabiki. Yazlik yerde tatil ilcesi diyebilecegimiz balikesir/erdek'te yasadim 17 yil orda buyudum. Kisa hasret buyudum erdeke 3-4 senede bir adam akilli kar yagardi. Ayrica el ayak terlemesi var bende. Yazin iyice cekilmez oluyor. Sadece el ayak da degil sicaklik yuzunden les gibi terliyosun ne kadar dus alsan da kokuyosun falan. Oysa kisin oyle mi? Bot giymeyi mont giymeyi kat kat giyinmeyi o kadar cok seviyorum ki. Esesde okuyorum mesela tam benlik sehir. Hep bi soguk hep bi ayaz.

• bütün asosyaller kış demiş yazık

• Yaz tabiki, hatta hiç kış olmasa keşke

• Son fotodaki bacımız kimdir nedir kimlerdendir acaba?

Bu arada kış iyidir soğuk filan ama rahat durmadan duş almak zorunda kalmıyosun.

Bide geyikli taytlar olmasa mükemmel olacak :D
  • Tabi ki de yaz

• yaz aylarini daha cok severim kat kat giyinmiyoruz kisin ise tam tersi ne bulsak giyiyoruz usumemek icin ayrica dogalgaz faturasi var

• Winter is coming.
  • Asosyallikten değil, kan değerleri yüksek insanlar genelde sıcağa pek tahammül edemezler.

• yağmursuz kış, sıcaktan bunalmadığım yaz.
  • İzmirdeyim
    Tabiki de kış.
    Yazın durulmuyor zaten

• Sonbahar
  • Yaz.Kışın arabanın sabah temizlemesi bile işkence oluyor.Sonra hele benim gibi gözlük kullanıyorsanız dışardan herhangi bir içeri mekana geçersiniz camlar full buğu.Saçınızı falan jole wax kullanamazsınız bir kar her şeyi berbat eder.Kışın yine geç vakitlerde dışarı cikamazsiniz hava aşırı derecede soguyor.Yine yerde buz oluyor düşüp sagimizi solumuzu incitiyoruz ne bileyim.Ve arabayla ilgili başka bir sorun kazalar.İnsanlar duyarlı değil öküzün biri yazlık tekerleri değişmiyor dikiz aynadan baktiginizda çarpraz çarpraz araciniza doğru kayarak gelen bir otomobil gormeniz çok olasi.Tabi ben bunları kışın başkentinden,erzurumdan söyluyorum.Elbette adanada izmirde yaşayan birisi için kış daha güzeldir.Onlar cefasini çekmiyor sadece sefasını sürüyor :) Adam gelmiş yağmuru izlemek çok keyifli diyor.Ulan kışın burada g*tümüz donuyor herifin düşündüğü şeye bak

• Kış

• quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

İzmirdeyim
    Tabiki de kış.
    Yazın durulmuyor zaten

Izmir kordon ve kış.

• Bu nickle yaz desen abes kaçardı zaten

• Yazın durmadan terlediğim için nefret ediyorum.Önceleri yazi severdim ama bu sene bunalttı harbiden

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Heyy

• Kış, sonbahar. Acı acı esen rüzgar. İliklerine kadar üşürken kendini soğuktan koruma çabası. Yağmurun altında ıslanmak, ıslanmış o toprağın kokusunu içine çekmek. Kışın soğuğunda yakılan o sigara. Off aşığım soğuk havalara.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.