Şimdi Ara

yaz okulu ekonomi dersi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bikac dersten kaldim da yaz okuluna gitmek istiyorum bana su derslere hangi universite yaz okulu aciyor soylermisiniz ben bulamiyorum

1- ekonomiye giris
    2- iletisim tarihi
    3- sosyal psikoloji

en onemlisi ekonomi

• ITU'de ekonomi EKO201 yaz okulunda acilir ama senin istedigin gibi mi bilemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazatlıpirenses kullanıcısına yanıt
    Ekonomi 1 adı altında Karabük Üniversitesi Endüstri Müh. Bölümünde açılması planlanıyor. 15 haziran da belli olacak. 20 kişilik başvuru olduğu takdirde kesinlikle açılıyor. Bilginize....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedattug

Ekonomi 1 adı altında Karabük Üniversitesi Endüstri Müh. Bölümünde açılması planlanıyor. 15 haziran da belli olacak. 20 kişilik başvuru olduğu takdirde kesinlikle açılıyor. Bilginize....

merhaba karabük üniversitesi yaz okulunda sadece sınavlara girsek yeterli midir? devamsızlık vs önemli mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

merhaba karabük üniversitesi yaz okulunda sadece sınavlara girsek yeterli midir? devamsızlık vs önemli mi ?

Devamsızlığı sorun yapacaklarını zannetmiyorum. 5 Yıldır Karabük Üniversitesi'ndeyim, devamsızlıktan bırakan hocam olmadı. Sadece sınav yeterlidir, aynı anda birden fazla üniversiteden mi yaz okulu almayı planlıyorsunuz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Devamsızlığı sorun yapacaklarını zannetmiyorum. 5 Yıldır Karabük Üniversitesi'ndeyim, devamsızlıktan bırakan hocam olmadı. Sadece sınav yeterlidir, aynı anda birden fazla üniversiteden mi yaz okulu almayı planlıyorsunuz ?

Yok kardeşim benim okulda yaz okulu yok memlekette ki okulda benim okuldan almıyor sınavlara girip geçebilirsem karabük uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 15 Haziran 2015; 1:56:31 >

• Karabük Üniversitesi Açılan Dersler Listesi buradan ulaşabilirsiniz. Ekonomiye Giriş Dersi 3 Farklı Fakültede "Genel Ekonomi" , "Ekonomi I" olarak açılacak dersler listesindedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedattug -- 16 Haziran 2015; 2:26:31 >
  • NHocam merhabalar forumda gördüm isminizi ama umarım ulaşabilirim veya görürsünüz yazdığımı. Şimdi ben corum hitit üniversitesinde 3 sinifta okuyorum ve onumuzdeki yıl mezun olabilmem için birinci ve ikinci donemddn 3 er ders yaz okulunda almam gerekiyor malumdur ki bunları karabuk uni de almak istiyorum. Sorularım şunlar olacak;
    1. En fazla toplam kaç ders alabiliyorum?
    2. Hem karabuk uni hemde x universiteden ayni anda yaz okulu alabilirmiyim?
    3. Ekonometri 1, Para ve Teorisi, Banka Muhasebesi, Uluslararası Iktisat, ve bunun gibi (Iktisat) bölüm dersleri açılıyor mu?
    4. Ders başı ortalama 3 kredilik yaz okulu ücreti ne kadar oluyor? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.