Şimdi Ara

Yaz tatili için su geçirmez aksiyon kamerası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yaz tatilinde, havuza denize rahatça götürüp kaliteli çekim yapabileceğim bir kamera arıyorum. Özellikle havuz içinde ve su altında çekim yapma hevesim var o amaçla istiyorum. Bütçem fazla değil sonuçta bir ihtiyaçtan ziyade zevk amaçlı olduğundan fazla ayıramam, max 250-300 TL. İki kriterim var sonuçta, su içinde sorunsuz (foto ve video) çekim yapabilecek ve de kaliteli görüntü kaydedecek. Tavsiye ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Arama yaparken Aliexpres'te Eken diye bir marka gördüm fiyatları iyi gibi. Nasıldır bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 1 Şubat 2017; 2:41:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• AEE S50

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Yi aksiyon kamerasını tavsiye ederim.

Örnek bir çekim istersen şu şekilde:

https://www.youtube.com/watch?v=MlOtPSFm_GQ

• Hangi markada karar kıldıniz?

Ben internet alışverişine karşıyım

Mediamarkt gittim

✓Petrix diye bir marka var tüm aksesuarları var sjcam benzeri 175 TL ekran+wifi var

✓Aee modelleri güzel kumandalı olanları da var ama fiyat 350-500-800-900tl civarı

Her 2 modelde 90dakika kayıt diyor!!
    Koskoca donanım forumu
    Biri çıkıp kaliteli güvenilir marka-modeller batarya süreleri ekran wifi kalitesi inceleme test yapmamış!!

Ne alalim sorusuna Xaomi-Sjcam deniliyor genelinde piyasada benzer tasarım 20 tane marka var!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 11 Nisan 2017; 10:21:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Hangi markada karar kıldıniz?

Ben internet alışverişine karşıyım

Mediamarkt gittim

✓Petrix diye bir marka var tüm aksesuarları var sjcam benzeri 175 TL ekran+wifi var

✓Aee modelleri güzel kumandalı olanları da var ama fiyat 350-500-800-900tl civarı

Her 2 modelde 90dakika kayıt diyor!!
    Koskoca donanım forumu
    Biri çıkıp kaliteli güvenilir marka-modeller batarya süreleri ekran wifi kalitesi inceleme test yapmamış!!

Ne alalim sorusuna Xaomi-Sjcam deniliyor genelinde piyasada benzer tasarım 20 tane marka var!!

İbrahim Bey Merhabalar ;

Öncelikle kameradan beklenti nedir.Kaliteli görüntü mü ? yoksa görüntü kayıt etsin yeter mi ?
    Fiyatları uygun gibi gözüken ürünlerin kalitesinden yüksek beklentiler içinde olunmamalı
    Alacağınız ürün ile ilgili detaylı araştırma yapmalısınız ve ürünleriniz garantili olmalı.Sonuçta bu ürünler elektronik ürünlerdir.Bozulup bozulmama konusunda kimse garanti veremez.Bu yüzden garantili olmalı ki sorun yaşadığınızda ürününüzü tamir ettirebilin.Aşağıda aksiyon kamerası ile ilgili kutu açılımı ve video kalitesi ile ilgili örnek video vardır.Bu ürünüde inceleyebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=aof682bcZ-Q&t=59s
    https://www.youtube.com/watch?v=R8-q9i_NZWM&t=112s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream-Fi -- 11 Nisan 2017; 15:42:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.