Şimdi Ara

Yaza Bir Oyun Canavarı Geliyor(1500-1750TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok uzun zamandır kullandığım bu bilgisayarın artık emekliye ayrılma vakti geldi yeni bir pc almaya uzun zamandır karar verdim ancak bir türlü nasip olupta alamadım arkadaşlar şimdi benim bütçem 1500-1750 tl arası valla şimdi bizim ailedede benim pc ile çok haşır neşir olmam iyi karşılanmıyor dolayısıyla bu bilgisyaarın beni uzun sürede isare etmesi lazım. Valla çok okudum ettim ama hala o kadar çeşit ve okadar seçenek arasında şaşıp kalıyorum ve siz değerli arkadaşlara güveniyorum. Sizden ricam bütceme uygun olabilecek en iyi bir oyun bilgisayarı tavsiyesi istiyorum şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fundinho -- 9 Mayıs 2012; 22:59:32 >

• dostum piyasada fiyatlar surekli degisiyor,indirimler oluyor,yeni urunler cıkıyor piyasaya,sistemi toplamadan 1 hafta önce konu açarsanız o gunun sarlatına uygun en ideal fiyatlı bir sistem çıkartılabilir size..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 9 Mayıs 2012; 23:05:36 >
  • Umarim her sey iatedigin gibi olur dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

dostum piyasada fiyatlar surekli degisiyor,indirimler oluyor,yeni urunler cıkıyor piyasaya,sistemi toplamadan 1 hafta önce konu açarsanız o gunun sarlatına uygun en ideal fiyatlı bir sistem çıkartılabilir size..

Valla arkadaşım alacağım zamanda kesin değil aslında bana kalmışta ben okul kapandıktan hemen sonra almak istiyorum o yüzden şimdiden bir liste yapiyim kendime hazır olsun dedim , şimdi sınavlar falan ben yeni bilgisayarla çok vakit harcarım şimdi bu oyun oyun falan çalıştırmadığı için oyun oynamıyrm şimdi o vaktimi alcak sınavlar önce o yüzden okul kapandığı zaman alıcam büyük ihtimal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.