Şimdi Ara

Yazda ygs mi yoksa lys mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: peko_reis

Hayırlı ramazanlar.Beyler mat1'im süper değil ama kötüde değil kendime göre 12.sınıfım .Dershanede matematik sınavlarında en fazla 14 net cikardim.Yazın lys mi calisayim yoksa ygs mi ?

Ben bir matematik öğretmeni olarak LYS çalışmanı tavsiye ediyorum. Evet, YGS soruları bu sene önceki yıllara nazaran bir tık daha zordu, ancak ağustos ayından marta kadar olan zaman YGS'ye hazırlanmak için fazlasıyla yeter, hatta artar bile. Öncelik vermen gereken üç konu logaritma, karmaşık sayılar ve trigonometri olsun. Bunların içinde en önemlisi de matematiğin içinde apayrı büyük bir alan olan ve LYS'de direkt veya dolaylı 10'a yakın soruda karşına çıkacak trigonometri olmalı. Yazarak çalışman daha faydalı olacaktır, bütün trigonometrik özdeşlikleri, belirli trigonometrik fonksiyonların değerlerini, trigonometrik ve ters trigonometrik fonksiyonların türevlerini A4 kağıtlarına yaz ve gerekirse odanda duvarına as! Limit ve türeve temelden bir giriş yapabilir, tanımları ve önemli şeyleri not alabilirsin. Ayrıca geometriden de dörtgen ve çemberler konularını sağlamlaştırmanı ve bol bol soru çözmeni salık veririm(önereceğim iki kitap Körfez ve Final yayınları bu arada).

• MaximoPolpo kullanıcısına yanıt
    Bende işte netlerimi arttırmaya calisiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elkies E kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle tessekur ederim cevapladiginiz icin.Benim ygs lys defterim var ayrı ayrı.Yazarak calismayi seviyorum zaten.Ben meslek lisesi ögrencisiyim son senem olucak bu sene Allahın izniyle.Staj falan olucak herneyse, kitap olarak güvender kolay gelir diye dusunmustumde siz körfez mi güvender mi ?Birde 12.sınıf temeli icin antrenmanlarla matematik 12.sınıf defteri önerdiler sizce alayım mı ?

• peko_reis P kullanıcısına yanıt
    Hocam 14 neti zaten sene icinde rahatlikla 20-22 ye cekersin.Hatta biraz daha kassan 30 u bulursun.Takma kafana calisana hersey kolay

• ikiside
  • MaximoPolpo kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle sofi

• ölümüne ygs çalış bitir derhaneler açıldığında kalmasın ama çok sıkma kendini moralini uzun süre devam ettirmelisin
  • Lys daha önemli tabii ama ygsdeki temel eksikleri kapatmalısın önce.. Mesela pratiklik kazan atiyorum mutlak değer falan bu konuları bi bitir sonra lysye de başlarsın. Ygs bilmeden lys çözemezsin.

• captantipod C kullanıcısına yanıt
    İçimde ders calısma had safhada

• lys
  • Ben de böyle dusunuyorum ama hoca baska turlu diyo

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.