Şimdi Ara

YAZDAN ÖNCE SON ÇIKIŞ ! DONDURMA MAKİNESİ FIRSATI Cuisinart ICE30BCE 1600 tl. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
22
Favori
24.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Karışımı 1 gün dolapta beklet makineye 700-800 gr kadar dondurma koyup çevirirsen daha güzel oluyor makineyi kaç tl den aldınız ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç bin civarında aldım hocam. Salep le yaptım dolaptan çıkarıp saat başı karıştırma derdim olmadı. Sonuç iyiydi.

Salep yerine yumurta kullanılan tarif bakıyorum bulamadım. Onu da ilk kez test edicem. Bana yumurtalı tarif yazabilir misiniz?

• Bu yaz 3 yaşındaki kızıma ilk kez dondurma yedireceğim. Maliyetinde değilim paketli ürün yemesini istemediğimden makine almayı düşünüyorum. Şöyle bir ürün var paket hasarlı demiş tavsiye eder misiniz?

www.pttavm.com
    Cuisinart ICE30BCE Soğuk Akümülatörlü Dondurma - PttAVM.com - 2024
    https://www.pttavm.com/cuisinart-ice30bce-soguk-akumulatorlu-dondurma-makinesi-p-865777393

• Arkadaşlar Karaca nın 2 in 1 dondurma makinasını alan kullanan, tecrübesi olan var mı? Ya da bulamadım ama açılmış konusu var mı?

• ozerkane O kullanıcısına yanıt
    Kapsamlı açıklama için teşekkürler. Dondurma makinesi araştıranlar için güzel bir başlangıç kaynağı olmuş.

Ben de araştırıyorum, öncelikli amacım evde var olan ekipmanlarımla neler yapabilirim sorusunu netleştirmek, mümkün değilse hangi cihazı almalıyıma cevap bulmak.

Elimde arçelik marka stand mikser dedikleri hamur yoğurma makinası var, bunu kullanabilmem için karıştırma kabının soğuk tutulması gerektiğini yazmışsınız. Buradaki kritik ve yeterli nokta bu mu? Elimdeki cihazın dondurma kabı aparatı yok. (sanırım bilinen markalardan bosch ve kitchenaid'de var) Termojellerle destekleyerek soğuk kabı zahmetsizce oluşturabileceğimi düşünüyorum ama cihazın karıştırma aparatı kabın kenarlarını sıfır biçimde sıyırmıyor. Bu sıfır biçimde sıyırma olayı çok gerekli mi eğer gerekliyse bu çözümü denemeden rafa kaldıracağım.

Bir de soğuk kap yöntemi haricinde Ninja markasının yaptığı gibi karışımı dondurum içinde oluşan buz parçalarını bıçaklarla kırarak buz büyüklüğünü düşürüyor ve böylece kremsi dokuyu kazandıranlar var. Bu çok pratik bir yöntem. Hem kaba bağımlı kalmıyorsunuz, hem karışımlarınızı ihtiyacınız olana kadar dondurucuda saklayıp, ihtiyaç halinde 2 dakika içerisinde dondurmaya çevirebiliyorsunuz. Bu yöntemi acaba evdeki blenderla yapabilir miyiz, buza karşı bıçaklar dayanıkzı mı olur diye düşünmekle beraber daha mantıklı bir cihaz tipi gibi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cuisinart ICE30BCE Soğuk Akümülatörlü Dondurma makinası var satılık birkezkullanıldı, ilgilenenler pm

• yalnizlik007 kullanıcısına yanıt
    fiyat ne kadar istiyorsunuz garantisi varmi ve nereden aldiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.