Forumda Araştırma Yaptım Ancak Bu Sorunla Karşılaşan Hiçbir Arkadaşa Rastlamadım. Bilgisayarımdan Yazıcıya Örnek Bir 1 Sayfa Word Dosyası Gönderdiğim Zaman, veya Netten 1 Sayfa Çıktı Almak İstediğim Zaman Yazıcıdan Ardarda Durmadan 10-15 Sayfa Aynı Çıktı Alıyor Buda Hem Kağıt İsrafına Hemde Toner İsrafına Yol Açıyor. Yazıcı PC'ye Doğru Bağlandı Tanıtıldı Ancak Yine de Bu Sorunla Karşılaşıyorum. PC'ye Bilgisayarcı Tarafından Format Çekildi Bazı Belgeler Vardı Onları Silmemesini İstedim. Acaba Bu Sorun Neden Kaynaklanıyor Olabilir.
Yazıcı : NRG MP 201 PC Sistem : Windows XP Professional
hocam yazıcı ayarlarına baktınız mı kopsa sayısı ayarıyla oynanmış ya da makinenin kopya sayısı bölümünde de oynama olabilir bence iki seçenegide tekrardan göz geçirin yazıcıyıda fabrika ayarına getirin bence.
Yazıcıya 3 Bilgisayar Bağlı ve Sadece Bu Bilgisayarda Böyle Bir Sorun Oluyor. Diğer Bilgisayarlardan Gayet Normal Şekilde Çıktı Alabiliyoruz. Acaba PC' ye Yeni baştan Tanıtsak Yazıcıyı Sorun Düzelir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Doğan bey
Yazıcıya 3 Bilgisayar Bağlı ve Sadece Bu Bilgisayarda Böyle Bir Sorun Oluyor. Diğer Bilgisayarlardan Gayet Normal Şekilde Çıktı Alabiliyoruz. Acaba PC' ye Yeni baştan Tanıtsak Yazıcıyı Sorun Düzelir mi?
denemeden bir şey diyemem hocam denetim masasından yazıcılar bölümünden yazıcı özelliklerinden bence bir bakın kopya sayısına olmassa silin yeniden kurun