Şimdi Ara

yazici alicam bilgim yok sorularim var yardim edin lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evde kullanmak icin yazici alicam wifi li
    canon e474 ü dusunuyorum.

siyah renkli kartusunun basim kapasitesi 400 kagitmis 400 den sonra siliklesmeye baslayinca mi ben doldurmak gerektigini anlicam ?

ikinci olarak nerde ne kadar fiyata doldurabilirim?

3. ve asil can alici soru arkadaslar ben cihazi diyelim ki aldim boyle her 400 kagitta bir dolum yaptirarak ne kadar sure kullanmaya devam edebilirim asil kilit nokta bu

yardimlarinizi bekliyorum sorularim icin kusura bakmayin hic bilmiyorum yazicilari boraz cahilce sorular oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar yok mu yonlendiricek kimse

• hocam 474 gibi iki kartuşlu (renkli - siyah) modelleri tavsiye etmem. zira belli bir dolum sonrasında mutlaka yeni kartuş aldırırlar kullanıcısına bu da basşlangıçta uygun fiyatlı görünen yazıcının çıkardığı kartuş masrafıyla uzun hatta orta vadede maliyetinin yükselmesi demek size tanklı epsonları yada kolay dolan kartuşları bulunan canon modellerini öneririm.

tanklı epsonlar : l382 - L386 - L3050 - L3110 - L3111
    kolay dolan kartuşlarla kullanılabilen canonlar: mg5750 - mg5751 - mg5753 - ts5050 - ts6050 - mg6850
  • red alert2 R kullanıcısına yanıt
    Sanırım çok fazla sayıda çıktı almayı planlıyorsunuz. Bu durumda dayanıklı bir yazıcı almalısınız ve çıktı maliyeti de düşük olmalı.
    Forumda açtığım konunun ilk sayfasındaki açıklamaları okumanızı öneriyorum. Ben Şu ana 4 farklı model Epson yazıcımda ayrı ayrı 100000 çıktıyı geçmiş durumdayım, tavsiye ederim. Yalnız, mürekkepli yazıcı alacak olanların iki şeyi bilmesi lazım. Bu yazıcılar (pro. modeller hariç) lazer yazıcı kadar hızlı değildirler ve de düzenli kullanım gerektirirler.
  • ustadlar ikinize de cok tesekkur ediyorum,evet cikti cok almayi planliyorum fakat 5000 civarlari filan ortalama ve zaman icinde bir anda degil,hani 10k lari bulcagini zannetmiyorum.

elimden geldigince ekonomik almaya calisiyorum ayirabildigim para az ne yazikki.

soylediginiz modellere baktim ucuzlarina konstrantre olabildim

simdi iyi bir arti eksi hesabi yapmak lazim anladigim kadariyla ben mesela mg5750 alirsam siyah beyaz ciktilardan bir tam depoda kac tane alabilirim,depo bittikten sonra sanirim kolayca dolduruluyor ama doldurulma omru var mi mesela 5 kere doldurduktan sonra artik kartusun degismesi lazim gibisinden?

doldurma islemini mg5750 de sanirim basit ve kendim yapacam ama e474 gibi bir urun alirsam biraz daha karmasik oluyor doldurulmasi anladigim kadariyla onlar kirtasiyeletde filan mi dolduruluyor ucretleri hakkinda bilginiz var mi hocam?
    bir de mg5750 yi hepsiburadada 387 tl ye buldum ama farkli yerlerde 580 filan yaziyor guncel olan hangisidir acaba hocam

bir de dediginiz gibi murekkeple calisanlari duzenli kullanmak gerekiyormus sanirim yani asgari duzeyde ne kadar zamanda bir ne kadar cikti almam lazim bozulmamasi icin bir fikriniz var mi ilginc bir soru oldu ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.