eyvallah dostum şimdi karar MG4250 ile MX375 arasında karar vermem lazım sizce hangisi ??
quote:
Orijinalden alıntı: wıld wolf
eyvallah dostum şimdi karar MG4250 ile MX375 arasında karar vermem lazım sizce hangisi ??
Bence MX Serisi daha stabil MG serisine göre. Ayrıca MX serisi fakslı MG serisinde fax yok. MG 4250'de auto dubleks özelliği mevcut. Bence ofis için düşünüyorsanız MX serisi , baskı kalitesi yüksek çıktılar istiyorsanız MG serisi tercih ediniz. Bunkar haricinde ufak detaylar farkı söz konusudur bu iki yazıcı arasında.
quote:
Orijinalden alıntı: ciga75
quote:
Orijinalden alıntı: wıld wolf
Bence MX Serisi daha stabil MG serisine göre. Ayrıca MX serisi fakslı MG serisinde fax yok. MG 4250'de auto dubleks özelliği mevcut. Bence ofis için düşünüyorsanız MX serisi , baskı kalitesi yüksek çıktılar istiyorsanız MG serisi tercih ediniz. Bunkar haricinde ufak detaylar farkı söz konusudur bu iki yazıcı arasında.
kardeşim evde kullanıcam fax özelliğini zaten kullanmayacağım o halde mg mi diyorsunuz
Evet aynen öyle diyorum. Evde kullanacaksınız MG serisi alacaksınız. MX serisi ofis tipi yazıcılardır.
Yalnız bu sistem doldurulabilir kartuş içermez orijinal kartuş üzerine bağlanan bir sitemdir. Daha öncede dediğim bigi Canon'un orijinal kartuşlarına bağımlısınız bu modelde de.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme