Şimdi Ara

YAzici tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Cok fonksionlu bir yazici almayi dusunuyorum. Ev kullanimi icin olacak. Fotografda basabilecegim bir alet olmali. Ve foto kalitesi iyi olmali. Kullanim maliyeti dusuk olmali (yaziciya verecegim para degil, doldurma yada kartus alma) epson 830 iyi diye okudum. Almanyada yasiyorum. Fiyatini arastirdim 200€ civarinda. Bu yaziciyida sorun yasarmiyim? Tavsiye edermisiniz. Aylik ortalama 50 siyah-beyaz metin belki bikac renkli print ve 5-10 foto ortalamam olur. Fikirleriniz nedir? Esdeger bi yaziciyami yönelmeliyim? Brother'da epson 830a esdeger sayilacak bir model varmidir? Yada canonda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdyy06

Merhaba arkadaslar. Cok fonksionlu bir yazici almayi dusunuyorum. Ev kullanimi icin olacak. Fotografda basabilecegim bir alet olmali. Ve foto kalitesi iyi olmali. Kullanim maliyeti dusuk olmali (yaziciya verecegim para degil, doldurma yada kartus alma) epson 830 iyi diye okudum. Almanyada yasiyorum. Fiyatini arastirdim 200€ civarinda. Bu yaziciyida sorun yasarmiyim? Tavsiye edermisiniz. Aylik ortalama 50 siyah-beyaz metin belki bikac renkli print ve 5-10 foto ortalamam olur. Fikirleriniz nedir? Esdeger bi yaziciyami yönelmeliyim? Brother'da epson 830a esdeger sayilacak bir model varmidir? Yada canonda?

selam dostum,

yazıcı seçiminde nokta atışı yapmışsın, çok fonksiyonlu ve fotoğraf baskı özelliği istediğin için talebini karşılayacak en iyi yazıcı px830fwd.
    cihazın üzerindeki usb bellek ve kart girişleri sayesinde pc ni açmadan istediğin zaman baskı alabilirsin,
    wi-fi özelliği ile herhangi bir mobil cihazdan (iphone,android telefonlar veya tabletler) tarama yapabilir,maillerini basabilir ve fotoğraf baskısı alabilirsin,
    aynı zamanda cihazın çift taraflı baskı alma özelliği de var, yani örneğin; 2-4-6 sayfalık baskılarını otomatik arkalı-önlü basabilir, kağıt tasarrufu yapabilirsin.

• Peki direkt cdye etiket basiyormu? (cd yerlestirme haznesi varmi) birde uzerine yazicidan etiket basabilmek icin ne gibi cd almam gerekir?
  • cd ye baskı için printable cd yada dvd alman gerek üst kapakları beyaz olur onlara çıktı alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.