Şimdi Ara

Yazıcı tavsiyesi (Ağ, Tarayıcı, Renkli, 2 taraflı baskı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağ üzerinde kullanabileceğim bir yazıcı arıyorum. aradığım özellikler:

-Ethernet
    -Renkli
    -CISS
    -Tarayıcı
    -2 taraflı baskı

HP'den uzak durma taraftarıyım, iğrenç pavillion serisi ile verdikleri yazıcıyı camdan attım. Epson'un güzel modelleri var ama nette kimse tavsiye etmemiş. Tecrübelerinizi, fikirlerinizi öğrenmek isterim.

• Alacağın makine epson stylus photo px730 eğer fax'da lazımsa px830. Yazdığın bütün özellikleri fazlasıyla yerine getirebildiği gibi bu makineyle cam gibi fotoğraflar basar, direk cd/dvd'ye baskı falanda yaparsın. Bilmiyorum ayırdığın bütçe ne kadar ama muhakkak incele bu cihazları. CISS'a da dolan kartuşlarada uyumludur her ikisiylede kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chungkingexpress -- 7 Ağustos 2012; 19:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

Alacağın makine epson stylus photo px730 eğer fax'da lazımsa px830. Yazdığın bütün özellikleri fazlasıyla yerine getirebildiği gibi bu makineyle cam gibi fotoğraflar basar, direk cd/dvd'ye baskı falanda yaparsın. Bilmiyorum ayırdığın bütçe ne kadar ama muhakkak incele bu cihazları. CISS'a da dolan kartuşlarada uyumludur her ikisiylede kullanabilirsin.

CISS'la dolan kartuşu nasıl alabilirim çok bilgim yani her modele uygun mudur yoksa bu modele uygun olanını mı bulmam gerekir. diye.
    Benim de kafamda bu ürün varda epson'a çok sövmüşler forumlarda, bu ürünle almam gereken CISS sistemi ve o ciss sistemi için boya nereden bulucam hangisini seçicem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curset -- 8 Ağustos 2012; 10:38:57 >
  • Bu makineler(px730-830) T0801-T0806 kartuşları kullanırlar dolan kartuş alırsan 801-806 kartuş dolum seti alırsın. Ciss alırsan eğer gene 801-806 besleme sistemi istersin satıcıdan, ama hangi makine için alacağını belirt mutlaka bu yeni model yazıcıların renk sıralaması değişebiiliyor. Belli başlı birkaç firma var bu ürünleri temin edebileceğin cescesor, bursa kartuş, goprint gibi ben cescesor kullanıyorum memnunumda ama incele hangisi aklına yatarsa onu kullan. Zamanında ciss'ten ağzım yandığı için ben px730'u dolan kartuşla kullanıyorum
  • quote:

Bu makineler(px730-830) T0801-T0806 kartuşları kullanırlar dolan kartuş alırsan 801-806 kartuş dolum seti alırsın. Ciss alırsan eğer gene 801-806 besleme sistemi istersin satıcıdan, ama hangi makine için alacağını belirt mutlaka bu yeni model yazıcıların renk sıralaması değişebiiliyor. Belli başlı birkaç firma var bu ürünleri temin edebileceğin cescesor, bursa kartuş, goprint gibi ben cescesor kullanıyorum memnunumda ama incele hangisi aklına yatarsa onu kullan. Zamanında ciss'ten ağzım yandığı için ben px730'u dolan kartuşla kullanıyorum

nasıl bir yanık bu (=

ayrıca dolan kartuş dediğiniz aynı kartuşu doldurmak mı yoksa dolan kartuş ayrı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curset -- 8 Ağustos 2012; 10:43:10 >
  • Merhaba,

Eğer ağırlıklı olarak fotoğraf baskısı almayacaksanız HP 6500A Plus da tercih edebilirsiniz.İstemiş olduğunuz tüm özellikleri kapsamaktadır.Saygılar.

http://kartusnet.com/product/764/hp-officejet-6500a-ve-bitmeyen-kartus-sistemi-ocp-murekkepli.html

Yazıcı tavsiyesi (Ağ, Tarayıcı, Renkli, 2 taraflı baskı)

• quote:

Orijinalden alıntı: Curset

quote:

Bu makineler(px730-830) T0801-T0806 kartuşları kullanırlar dolan kartuş alırsan 801-806 kartuş dolum seti alırsın. Ciss alırsan eğer gene 801-806 besleme sistemi istersin satıcıdan, ama hangi makine için alacağını belirt mutlaka bu yeni model yazıcıların renk sıralaması değişebiiliyor. Belli başlı birkaç firma var bu ürünleri temin edebileceğin cescesor, bursa kartuş, goprint gibi ben cescesor kullanıyorum memnunumda ama incele hangisi aklına yatarsa onu kullan. Zamanında ciss'ten ağzım yandığı için ben px730'u dolan kartuşla kullanıyorum

nasıl bir yanık bu (=

ayrıca dolan kartuş dediğiniz aynı kartuşu doldurmak mı yoksa dolan kartuş ayrı mıdır?

Ben ciss kulllandığım zaman sürekli kartuşların altından boya akıtmasıyla uğraştırdım durdum .Sık sık baskılarım problemli çıkıyordu, kafa temizleme yapınca düzeliyordu, ama işte kafa temizleme işlemi ped dolu hatasına yol açtı vs. vs. Ancak bu dediğim 2,5-3 sene önceki mevzu, şimdiki cissler daha stabil çalışıyor olabilir ,yada benim şanssızlığımdan kaynaklanıyorda olabilir, sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Dolan kartuşlarıda şöyle açıklayayım orjinal kartuşlarınız bittiğinde bir kereye mahsus bu dolan kartuşlardan alıyorsunuz. Bunlar oto reset çipli, tıpalı kartuşlar. mürekkebi enjekte edip, tıpayı kapatıp, yazıcıya taktığınız zaman üzerinde ki oto reset çipler sayesinde her seferinde kartuşları yeni ve dolu olarak algılıyor yazıcı. Sadece mürekkebiniz bittikçe mürekkep temin etmek kalıyor size. ilk aldığınızda set olarak alırsınız setin içinde mürekkep ve dolum için enjektör falanda oluyor. Orjinallerle karşılaştırdığınızda baskılar neredeyse bedavaya geliyor. Ciss sistemide aynı şekil tabi o da son derece ekonomik bir çözüm. Çok yoğun baskı alacaksanız ciss sistemini, daha düşük oranda baskılar alacaksanız dolan kartuşları öneririm size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chungkingexpress -- 8 Ağustos 2012; 11:52:56 >

• quote:

quote:

Alacağın makine epson stylus photo px730 eğer fax'da lazımsa px830. Yazdığın bütün özellikleri fazlasıyla yerine getirebildiği gibi bu makineyle cam gibi fotoğraflar basar, direk cd/dvd'ye baskı falanda yaparsın. Bilmiyorum ayırdığın bütçe ne kadar ama muhakkak incele bu cihazları. CISS'a da dolan kartuşlarada uyumludur her ikisiylede kullanabilirsin.

CISS'la dolan kartuşu nasıl alabilirim çok bilgim yani her modele uygun mudur yoksa bu modele uygun olanını mı bulmam gerekir. diye.
    Benim de kafamda bu ürün varda epson'a çok sövmüşler forumlarda, bu ürünle almam gereken CISS sistemi ve o ciss sistemi için boya nereden bulucam hangisini seçicem?

Sen bakma o sövenlere! onların çoğu satıcı. Başka markalara yatırım yapmışlar milleti o markalara yönlendirme peşindeler. Yok mürekkep canavarıymış, yok her açtığında kafa temizlermiş komik şeyler bunlar. Satıcılardan ziyade kullanıcıların yorumlarını kaale almalı ama özellikle forumun bu kısmında ikisini birbirinden ayırmanın ne kadar zor olduğununda farkındayım.

• quote:

quote:

quote:

Sen bakma o sövenlere! onların çoğu satıcı. Başka markalara yatırım yapmışlar milleti o markalara yönlendirme peşindeler. Yok mürekkep canavarıymış, yok her açtığında kafa temizlermiş komik şeyler bunlar. Satıcılardan ziyade kullanıcıların yorumlarını kaale almalı ama özellikle forumun bu kısmında ikisini birbirinden ayırmanın ne kadar zor olduğununda farkındayım.

Valla ilginiz için çok teşekkürler 830 veya 730 alacam. son sorum bunlara doldurmalı kartuş hangi modeli almam gerekiyor?

Düzeltme: yukarıda belitmişsiniz kartuşu şimdi tekrar okurken gördüm teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curset -- 8 Ağustos 2012; 16:32:11 >

• rica ederim hayırlı olur inşallah memnun olacağınızdam şüphem yok
  • Eğer amacınız foto baskısı değil ise. Biraz daha para ekleyip Epsonun Workforce 4535DWF modelini alin derim. Hem orjinal kartuşuyla (69TL) 2400 sayfa baskı alabiliyorsunuz. Hemde istediğiniz bütün özellikler mevcut. Doldurma, Ciss vs uğraşmadan çatır çatır baskı alabilirsiniz ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.