Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.261
Cevap
108
Favori
653.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Günde 1300-1500 adet a4 siyah beyaz çıktı alıyoruz, hem hızlı hemde toplu gönderdiğimizde sorun çıkartmayacak bir makine önerebilir misiniz?
  • imhakanarslan İ kullanıcısına yanıt
    Epson M3170 modeline bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyerturkish

Bir sorumda var yazıvı yanlız siyah kartuşla yazarmı siyah beyaz
    Hayır, tüm kartuşların dolu olması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir_shey

Merhaba, Epson l3151’in diğer mürekkep tanklı modellere göre daha hızlı olduğu söyleniyor. Bu modeli günde 50-60 sayfa yazdırmak için tavsiye eder misiniz?
    Rahatlıkla yazdırırsınız, daha yavaş olan eski modellerle günde 500-1000 sayfa yazdırdığım zamanlar oldu.
  • Merhaba.
    Arkadaşlar epson l3151 yazıcı aldık. Bu yazıcıyı almamızın sebebi işimiz gereği araçta fatura çıktısı almamız gerektiğiydi. Telefondan her hangi bir şeyi kablosuz olarak çıktı alabiliyoruz on da sorun yok ama muhasebe programı kullanıyoruz bu program online dolayısıyla mobil veriyi açmamız gerekiyor bu sefer de wifi yazıcı bağlantısı kopuyor. Bunu çözümü hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim gerçekten zor durumda kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvaFly kullanıcısına yanıt
    Bu yazıcının wi-fi direct özelliği var, yani internet ağı olmadan doğrudan yazıcıya bağlanabilirsiniz. Wi-fi direct kurulumunu yapıp denediniz mi?
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    O özelliği kullanabiliyorum. Mesela telefondan yazıcının wifi şifresini girip çıktı alabiliyorum ama sorun o değil. Telefonda kullandığım muhasebe programının İnternete ihtiyacı var dolayısıyla mobil veriyi açmam gerekiyor. Onu açtığım zaman otomatik olarak wifi kopuyor aşırı sıkıntılı bir durum ya

• murat3807 M kullanıcısına yanıt
    aylık ortalama 1000 sayfa renkli çıktı için uygun yazıcı varmıdır fiyat 600tl ikinci elde olur yeterki kartuş doluma müsait olsun ek bi özellik gerekkmez,
  • cnkst kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Epson EcoTank L1110 Tanklı Yazıcı C11CG89401 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/epson-ecotank-l1110-tankli-yazici-c11cg89401-p-HBV00000HXG7X
  • 1)Üst Limit:700-800 TL
    2)Aylık ortalama çıktı sayısı:150-200 (Yaz aylarında pek işime yaramayacak)
    3)Çok Fonksiyonlu mu:Olabilir fotokopi işime yarayabilir ama şart değil
    4)Laser mi İnkjet mi:Bazenleri hiç kullanmayacağım için lazer daha uygun gibi
    5)Renkli çıktı gerekli mi:Gerekmiyor
    6)Kartuş ya da tonere dolum yapılacak mı:Evet uzun vadeli kullanmak istiyorum
    7)Marka,model:Toneri rahat bulunsun markası farketmez
    8)Fax özelliği:Gerekmiyor
    9)Bağlantı türü:Öğrenci evi wi fi yok usb olmalı

Not:Alacağım yazıcıda bir sayfaya birden fazla sayfa sığdırmak istiyorum acaba tüm yazıcılarda oluyor mu yani bilgisayardan mı ayarlanıyor yoksa yazıcının bu özelliğinin olması gerekiyor mu?

Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

• Yardım edebilecek yok mu?

• Umarım konu ölmemiştir. Siyah beyaz çıktı alacağım ve ara sıra kullanacağım bir yazıcı arıyorum. Genelde yüksek lisans tezim için okuyacağım makaleleri bastıracağım. 20 - 45 sayfa arasında değişen. Ayda taş çatlasa 300 - 400 bandında renksiz çıktı alacağımı tahmin ediyorum.

1-fiyat üst limit)............................................................................: 600 TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 300- 400
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: SADECE YAZICI
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: FARKETMEZ
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: RENKSİZ ÇIKTI ALACAĞIM
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: ORJINAL KARTUŞ VEYA TONER ALACAĞIM
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: YOK
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: HAYIR
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: APPLE MACOS İŞLETİM SİSTEMİNDE KULLANACAĞIM, SÜRÜCÜSÜ BUNU DESTEKLEMELİ.

• marguerite21 kullanıcısına yanıt
    çok basit kullanımın var bence samsung m2070 senin işini fazlası ile gorur , usb bağlantılı 3 u bir arada

aylık 1000 sayfaya kadar çok memnun eder :)
  • TheApproachingCurve kullanıcısına yanıt
    brother 1211w, canon 6030 ve samsung m2020

bu 3 cihaz senin işini fazlasıyla gorur bütçene uyanı alabilirsin

çift taraflı baskı falan gerekir ise 1000 tl civarına 2365dw tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onursumer

brother 1211w, canon 6030 ve samsung m2020

bu 3 cihaz senin işini fazlasıyla gorur bütçene uyanı alabilirsin

çift taraflı baskı falan gerekir ise 1000 tl civarına 2365dw tavsiye ederim :)
    Cevabınız için teşekkür ederim 2365dw çok daha güzel gözüktü gözüme tek handikabı tonerinin 700 çıktıyı desteklemesi diğerleri 1000'in üzerinde desteklerken ama çift taraflı baskı olması büyük avantaj :)
  • 1-fiyat aralığı (ve üst limit) 500 tl / 4000 tl
    2-aylık ortalama çıktı sayısı 750-1000 arası
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) sadece yazıcı
    4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. farketmez.
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? A4 renkli olacak.
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? doldurma ama kaliteden fazla ödün vermeyen muadillerle yada kartuj
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) wifi olması şart.

S.A KIRTASİYE işletmekteyim yazıcı konusunda çok deneyimli değilim.yardıma ihtiyacım var .Aradıgım özellikleri yazmaya çalıştım.
    çıktıların renkleri kalite yönünden müşterileri tatmin etmeli.mürekkep yönüyle ekonomik açıdan cep yakmamalı tecrübeli arkadaşlarımızdan bu konuda yardımlarını beklemekdeyim ilginize teşekkür ederim.

• TheApproachingCurve kullanıcısına yanıt
    standart kapasite toneri %5 yoğunlukla 1200 sayfa diyor yüksek kapasiteside %5 yoğunlukla 2600 sayfa diyor

sayfa doluluk oranınız yüksekse yüksek kapasite ile 1500 sayfa rahat gorursunuz
  • Kabakuvvet K kullanıcısına yanıt
    ayda 750-1000 sayfa aralığında çok rahat dolumlu tanklı bir yazıcı tercih edilebilir fakat burda baskı kalitesi ile ilgili sorun yaşama ihtimaliniz olabilir

müşteri beklentilerinizi bilmiyorum ama standart 80gr kağıda mürekkep puskurtmeli bir yazıcı hafif soluk olarak çıktı verir haliyle bu sizin için sorun olurmu olmazmı kestirmesi zor

kırtasiye olduğu için kaliteden odun vermemek içinde renkli lazer bir yazıcı baskı hacminiz çok yüksek olmadığı için bence tercih edebilirsiniz

canon 635cx bu hacimde işinizi gorebilir bi yazıcı duruyor tek eksiği bence kağıt tepsisi küçük oda değiştirilebilir

alternatif olarak brother 9330 veya yeni serisi 3750 araştırılabilir fakat bunda muadil toner daha çıkmamış olabilir yeni gozukuyor

ki aslında bütçenizi biraz arttırabilirseniz

MFC-L8690CDW kırtasiye için uzun donemde çok mantıklı duruyor
  • merhaba dostum
    müşteri genelde temiz baskı isdiyor dalgalanma renk eksikleri v.b görmek istemiyor ve hakkıdır zaten.
    bende şuan mfc-j3930DW var çok da iyi bir yazıcı fakat kullanımda kartuj değişim süresi ve ekonomik boyutu agir.
    kalitesi çok iyi ama dediğim gibi maliyet fazla bu yazıcıya depo yani tank taktırdım muadil mürekkep denedık etkili olmadı baskılar rezalet oldu ve artık vazgeçtim orjinal kartuşlarını takıp yeni bir yazıcı arayısına gittim haliyle.
    Söylediğin MFC-L8690CDW brothera bakıyorumda ondaki toner fiyat ve değişimi muadili varmı yaygın mı chip sıkıntısı felan ne durumda bilgin var mı ve tavsiyelerin ne olur.
    teşekkür ederim ağzına saglık bu arada.
  • Merhaba. Benim bir kurumda sertifika ve yaprak test basmam gerekiyor. Yaprak testler genelde renk körlüğü ve renk oyunları için kullanılıyor.Yani bir kağıda çok kaliteli renkli baskı almam gerekiyor. Öğrenciler yaprak testleri ellerine aldıkları zaman mürekkep dağılmasın, sertifikalar çok kaliteli gözüksün istiyorum. Daha doğrusu ben, kaliteli renkli çıktı için lazer yazıcılara mi bakmalıyım yoksa tanklılaramı.

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.