Şimdi Ara

Yazıcı Tavsiyesi Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayda yaklaşık 1500 civarı baskı alabileceğim, renkli ve çok fonksiyonlu (çift taraflı otomatik baskı özelliği olan) bir yazıcı arıyorum. Aynı zamanda mürekkep bakımından da ne kadar ekonomik olursa o kadar iyi. Son olarak eğer lazerli derseniz tonerde püskürtmeli derseniz kartuş dolumunda sıkıntı yaratmaması çok önemli. Bütçe max 450TL Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertug15 -- 27 Mayıs 2014; 14:45:42 >

• Yok mu yardım edebilecek?
  • Yok mu yardım edebilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug15

Ayda yaklaşık 1500 civarı baskı alabileceğim, renkli ve çok fonksiyonlu (çift taraflı otomatik baskı özelliği olan) bir yazıcı arıyorum. Aynı zamanda mürekkep bakımından da ne kadar ekonomik olursa o kadar iyi. Son olarak eğer lazerli derseniz tonerde püskürtmeli derseniz kartuş dolumunda sıkıntı yaratmaması çok önemli. Bütçe max 450TL Şimdiden teşekkür ediyorum.

bilgisayar parçalarında bir sıkıntın oldumu bana ulaşırsan yardımsız kalmazsın

http://www.vatanbilgisayar.com/officejet-e-aio-7500a-yazici-tarayici-fotokopi-faks-a3.html?srt=PU#genel-bakis

istediklerinin hepsi var sadece çift taraflı otomatik baskı zor biraz bu paralara

hp zaten en yaygın ve ekonomik dolumu olan marka.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertug15

Ayda yaklaşık 1500 civarı baskı alabileceğim, renkli ve çok fonksiyonlu (çift taraflı otomatik baskı özelliği olan) bir yazıcı arıyorum. Aynı zamanda mürekkep bakımından da ne kadar ekonomik olursa o kadar iyi. Son olarak eğer lazerli derseniz tonerde püskürtmeli derseniz kartuş dolumunda sıkıntı yaratmaması çok önemli. Bütçe max 450TL Şimdiden teşekkür ediyorum.

450 TL. ye istediğin tüm özellikleri bulamazsın..ya bütçeyi arttır ya isteklerini düşür
  • Arkadaşlar canon pixma mx525 yazıcı alıp buna bitmeyen kartuş sistemi uygularsak nasıl olur acaba veya daha iyi bir fikri olan varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D yazıcı önerisi (yardım)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.