Şimdi Ara

Yazıcı ve fax

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazıcı ve fax olarak kullanabileceğim, ekonomik fiyatlı cihaz tavsiyesine acilen ihtiyacım vardır. Ofiste kullandığımız samsung arızalandı ve tamiri için dünyanın parasını istiyorlar.

• epson dx3810 modeli var

Hp nin 180-230 arası yazıcıları var

eski isimleri 1510 falan dı şuan hatırlamıyorum
  • lazermi püskürtmelimi

püskürtmeliler pek ekonomik olmaz sanırım
  • Yorum yazan ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler.
    Hp nin office jet 4255,4355 veya 5610,
    Lexmark ın X7350 modelleri finale kalan cihazlardır.
    Var mı bu cihazlar hakkında değerli yorumlarını ve bilgilerini burada paylaşmak isteyen?
  • bence toneri doldurulabilen bir lazer yazıcı al
  • ben samsung scx-4216f kuulanıyorum(yazıcı,tarayıcı,fotokopi,faks) çok kullanışlı bi sorunda çıkarmadıı hiç. tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ge©eKu$u

ben samsung scx-4216f kuulanıyorum(yazıcı,tarayıcı,fotokopi,faks) çok kullanışlı bi sorunda çıkarmadıı hiç. tavsiye ederim

Ben de bu cihazı kullanıyordum 1 yıldır. Geçen hafta arızalandı , 1 hafta servis bekledik ve gelen servis arızanın garanti kapsamında olmadığını ana kartın yandığını, elektriksel arızanın da garanti kapsamında olmadığını , cihaza 300 ytl nin sıkıştığını söyledi.
    Tabii gerekli yerlere mağduriyetimizi ifade ettik ama samsung hiç ama hiç yardımcı olmadı. Neyse zaten gerekli yerlere başvurumuzu yaptık bekliyoruz.
    Bir daha samsung markası evime ve işyerime giremez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

lazermi püskürtmelimi

püskürtmeliler pek ekonomik olmaz sanırım

Ayrıca lazer daha da hızlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrkr

Ben de bu cihazı kullanıyordum 1 yıldır. Geçen hafta arızalandı , 1 hafta servis bekledik ve gelen servis arızanın garanti kapsamında olmadığını ana kartın yandığını, elektriksel arızanın da garanti kapsamında olmadığını , cihaza 300 ytl nin sıkıştığını söyledi.
    Tabii gerekli yerlere mağduriyetimizi ifade ettik ama samsung hiç ama hiç yardımcı olmadı. Neyse zaten gerekli yerlere başvurumuzu yaptık bekliyoruz.
    Bir daha samsung markası evime ve işyerime giremez.

Ups kullanmalı. Garanti kapsamını iyi öğrenmeli. Geçmiş olsun.
  • Çok teşekkürler herkese. HP office 5610 aldım Bimeks ten ilk izlenimlerin olumlu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.