ben kyk ya ve girdiğim üniversiteye ön kayıt başvurusu yapacam ancak evimde yazıcı yok sormak istediğim soruda şu
şimdi ben başvuruyu yapsam en sonda yazdır yapsam onu pc nin herhangi biyerinde kaydedermi eger kaydederse sonra biyerden yazıcı bulup çıkartabilirim yada kaydetmek için ne yapmalıyım
Kardeş en iyi çözüm :
"doPdf" diye bir program var küçük birşey zaten onu indir kur. Sonra herhangi bir sayfada sitede falan yazdırmak istediğin belgeyi normal yazdırırmış gibi yazdırma tuşuna bas ve açılan pencereden "doPdf ...." yi seç. Böyle yapınca tam yazıcıdan çıkacak şekil kayıt oluyor(normal kaydedince bazı sitelerde bozulma gibi birşeyler olabiliyor) istediğin klasöre ve çıkarttırmak gerekince flasha at int.kafeden çıkarttır..
quote:
Orijinalden alıntı: bassasy
iyi günler
ben kyk ya ve girdiğim üniversiteye ön kayıt başvurusu yapacam ancak evimde yazıcı yok sormak istediğim soruda şu
şimdi ben başvuruyu yapsam en sonda yazdır yapsam onu pc nin herhangi biyerinde kaydedermi eger kaydederse sonra biyerden yazıcı bulup çıkartabilirim yada kaydetmek için ne yapmalıyım
kardeşim klavyeden screen shot tuşuna bas ms paint açıp oraya yapıştır.sonra istediğin yerden al cıktısı sıkıntı olmaz
cevaplar için çok teşekkür ederim
Bunu problem etmene gerek yok. Yazcı olan bir bilgisayarda tekrar giriş yaparak aynı sayfaya ulaşabilirsin.
windows 7 ise yazdır deyim XPS Viewer i seç
kyk için çıktı almaya gerek var mı ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme