Şimdi Ara

yazıcıyı doğrudan USB porta nasıl bağlayabilirm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o kadar araştırdım netten bulamadım. yazıcıyı algılatamadım windowsa. elimde canon mp250 yazıcı var. yazıcıyı doğrudan USB porta bağlamayı deneyin diyor. nasıl yapabilirm bunu?

• öncelikle kullandığın işletim sistemi ne usb portuna direkt bağlamak usb kablosu ile bağlamak normal bir şekilde yazıcının usb kablosu ile usb portlarında sorun olabilir diğer portları dene kasanın arkasındakileri yanii yazıcıya elektrik vermeyi de unutma )
  • windows algılamıyor yazıcıyı. bilinmeyen aygıt olarak görünüyor aygıt yöneticisi sekmesinde. usb bağladığımda ise usb aygıtı bulunamadı diyor ama bağlı bi rpblem yok ne portlarda ne de usb kablosunda. sorun ne anlamadım acil lütfen yardım
  • Kullandığınız işletim sistemi nedir ?
  • yazıcının kablosunu değiş sorunun düzelir sen porta takmana ramen görmüyor makine demek istedin sanırım bunun için arada kullandığın USB kablosunu değiş derim..
  • dostum bencede kabloda sıkıntı var. daha once çok başima geldi. bazen yazıcıyı çevrımdışı olarak gösteriyor bazende algılamiyor. normalde o yazıcıyı usb'den baglayinca otomatik görür. kötü bi yazıcın yok sonucta.
    hatta eğer imkanın varsa başka pc'De denersen hatanın kabloda oldugunu görüceksin.
  • kullandığım işletim sistemi windows wista 64 bit.

aygıt yöneticisnde bilinmeyen aygıt diyor. unknown device diye.

sürücüleri yüklü. acaba usb kablosu mu bozuk? ama canon sitesinde demiş ki:

bazı usb portları algılamayla ilgili problem yaşayabilir. lütfen doğrudan usb portuna bağlamayaı deneyin diyor.

yazıcıyı algılamıyor sistem.
  • haa ayrıca usb kablosunu kıçı kırık bir bilgisayarcıdan aldım. belki olabilir. dayımın bilgisyarında da aynı problemi verdi. en iyisi usb kablosunu değiştirmek. bi de öyle deniyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.