Şimdi Ara

yazıcıyı kablosuz kullanma ve vınn sorunu !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşadığım bir problemle ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Şöyleki, local ağ ile internete çıkan masaüstü bilgisayarlar ve hepsinin ayrı vınnları bulunan ve bunlar ile internete bağlanan lap toplar bulunmakta. Ortak olarak kullandığımız yazıcılarımız var ve şu an ethernet kablosu ile ağdan kullanabiliyoruz. Yaptığım bir deneme ile yazıcıyı kablosuz bir modeme bağladım, laptoplardan biri ile modeme bağlanınca yazıcıyı kullanabiliyorum. Ancak vınn devreye girince internet bağlantısı sağlanamıyor.

Şöyle bir çözüm arıyoruz. Lap toplar vınn ile internete çıkacak ve yazıcıyı kablosuz olarak kullanacak, ağdaki diğer bilgisayarlar kablolu olarak yazıcıyı kullanacak. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağız.

• Bahsettiğiniz iki şeyin aynı anda olmasını beklemeyin. Sonuçta wireless bağlantı internet sağlayıcı olması için var. Dolayısıyla bilgisayar onu bir internet gereçi olarak görür ilk olarak. Siz VINN taktığınızda (ki vınn lar yazılım gereü, bilgisayarda enteresan yerlere kısıtlama koyabiliyorlar) ikisini de aktif kullanıp wireless ı sadece yazıcı bağlantılı kullanamazsınız diye düşünüyorum.

Belki yanlıştır düşüncem.
  • öncelik tanıma falan gibi bir durum yok mu acaba ?
  • Benim bildiğim kadarı ile ikisi bir anda mümkün değil üstad.. Öncelik falan bilmiyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.