Şimdi Ara

Yazıklar olsun hepinize (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 28tatar

http://www.posta.com.tr/spor/HaberDetay/Derbide-Galatasarayli-oyunculara-cirkin-gonderme.htm?ArticleID=176561

anneler gününde ana avrat kaç bin kişi küfür ediyor, üstüne bu olay. ülke olarak o kadar boş ve seviyesiz bi ortama sahibiz ki utanıyorum resmen.

not: bayburtspor'luyum.

Bayburtlu musun hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

fenerbahçe spor kulübünün ve taraftarının tek ve yegane hedefi GALATASARAY'a kadıköy'de yenilmemek.Çünkü başka bir başarıya sahip olamıyorlar.Bunu başarabilmek için de yıllardır her türlü çamurluğu çirkefliği yapmayı kendilerine bir vazife görüyor.Tebrik ederim.Bir kez daha başardılar.

+ 1905

ben fb taraftarı olsam sevinirdim ama şampiyon olmuş gibi de sevinmezdim.

Adama sormazlar mı Benfica maçında niye böyle oynamadın da finale gitmedik diye ?

Sen tüm sezon üç kulvar diye çık sahaya elinde kalsın tek kupa ihtimali sonra gs yi yen şampiyon gibi prim yap.

bunu yutacak taraftar kitlesi olmasa dünkü maç bu kadar çirkef geçmezdi. fb takımı taraftarın gazını almanın tek yolunun gs yi yenmek olduğunu ezelden beri bildikleri için ölümüne oynadılar tabi birde şl ihtimali için.

Gs taraftarı hiç bir zaman böyle ucuz sevinçlere gark olmaz. Geçen sene kadıköydeki maçta 2-2 kaldık bize dediler beraberliğe seviniyorsunuz diye ama biz o zaman takımımızın gösterdiği mücadeleye alın terine sevindik takdir ettik.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

ADAM ı büyük yazınca adam mı oluyorsun?

Hayır, daha iyi idrak etmenizi sağlıyorum
  • Arkadaşlar olay tamamen vizyon farkı bizim amacımız CL başarısı ve şampiyon olmak zaten Hamit, burak, amrabat, vs hepsi transfer oluncabunlari söyledi. Kuyt ve meireles de GS ye gol atacaz dedi. Adamlar elinde kalan son demleri harcamamak için ortamı gerdiler ve konsantrasyonu artırıp amaçlarına ulaştılar. Eğer yenilse kadıköy komple mendil sallardi. Bize etki eden pek bise yok şampiyon geldik şampiyon gittik. Ha ortam gerilmese kazanirmiydik hayır adamlar oynadı kazandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir fb gs maçında fair play olmadı bundan sonra da olmaz. Saha içinde dostluk olmadıktan tribün nasıl barışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c.tesi beşiktaş maçında stadda söylenen marşlardan biride Beşiktaşlı olmayanlar bilmem ne çocuğudur
    bunu az bi şey kafası çalışan bir kişi söyleyemez avdeki annenden babana amcanda karına kızından bilmem kime kadar değişik takımları tutan insanlara o cümleyi kullanmak
  • sorun futbolla ilgili değil sadece sokakta atıyorum istanbulda toplu taşıma ile olsun arabanla olsun şöyle bir gez dolaş makas atan angutlardan sinyal bilmeyen cahillerden milletin canını yok sayma pahasına araba kullanan ve başkasının hakkını hukukunu kesinlikle düşünmeyen her türlü cinliği yapmayı kendine mübah gören bir toplum olduk olay sadece futboldaki magandalık değil bu tarz insanlar stada gidince aynen bunlar olur. çözümü de eğitimle falan olmayacak o muzu göstereni atacaksın iki üç ay hapse olay çıkaranları men edeceksin maça girmekten vereceksin on on beş bin para cezası, tek küfürde kulüplere vereceksin üçyüz beşyüz binlira ceza ancak öyle önü alınır bu işin çünkü bizim millet laftan güzellikten pek anlamaz kimse kusura bakmasın.
  • Bu memlekete futbol fazla geliyo
  • Ben anlayamıyorum türk futbolunu ve futbolcusunu. Ünal Aysal ve Terim ile birlikte galatasaray taraftarı da değişime gitti.Taraftar adına konuşursak;Saha kapatma cezası almadılar. Aşırı küfür etmediler. Sahaya madde fırlatmadılar. Belki tribünlerde en az meşale yakan takım oldular.RAkiplerine saygı duydular, saygı gördüler. Fenerbahçe cephesinde ise Gerek aykut kocaman'ın gerekse aziz yıldırımın yaptığı açıklamalar taraftarı ali kıran baş kesen haline getirdi. Tribünde eroin var söylemi , Kongrende galatasaraya laf atman, kendi taraftar grubuna burda benim borum öter diye camı açıp laf söylemen. Şike yapman. Ben anlayamıyorum bu fenerbahçe taraftarını neden hala prim veriyorsunuz bu olaylara? Neden taraftarına sırt dönmüş Fenerbahçeyi kendi malı gibi kullanıp istediğni sahaya alan istemediğine keş diyen bir adama. Ben anlamıyorum Neden türkiye'de futbol sadece bir spor değil? Neden taraftar sahanın futbol oynamak için olduğundan habersiz yabancı madde atıyor? Neden hala stadlarda ana avrat küfürler ediliyor? Neden her olaylı ve gergin maçta Volkan ile Emre başrollerde oluyor? neden bu 2 şakşaklayıp geçilecek olay bu kadar büyüdü? Bunları değiştirmek çok mu zor ? Neden kimse yapıcı değilde eskileri öne serip yıkıcı olmaya çalışıyor ? Neden hala futbolcuları taşıyan otobüse taşlar atılıyor? Neden türk futboluna zarar veren ve teknik direktörünü kukla gibi kullanan Aziz Yıldırım, Yıldırım demirören, Volkan , Emre hala neden türk futbolu açısından önemli yerlerde durabiliyor?

Soruyorum size Aziz Yıldırım taraftarı hakkında böyle konuşmasaydı. Volkan Emre sabri bu hareketleri yapmasaydı. Ligde hiçbirşeyin yerini değiştirmeyecek bir maç için ortam bu kadar gerilmeseydi. Davala'nın arkasında oturan eleman küfür edeceğine maçını izleseydi. Muz uzatan şahıs Maçını izleseydi sahaya Şişe atılmasaydı ;

19 yaşındaki gencecik fidan ölürmüydü?

"Not:Galatasaray kulubunden herhangi bir ortamı geren açıklama geldimi bilmiyorum eksiğim yanlışım varsa düzeltin"

• 2 yıldır GS'de işler tıkırında. O yüzden yöneticisi de, taraftarı da sakin. O da sadece futbolda. Bakınız GS'nin basketbol ve voleybol maçlarına.

Ama işler ufacıkta bozuntuya uğradı mı olaylar patlar. Bakınız GS-Ordu maçından sonraki açıklamalara.
    Misal, Geçen yıl FB son maçta, bu yılda yine Fener şampiyon olsaydı. GS de durum bu olur muydu???

Bu sözlerim tüm takımlar için geçerli

İşeri ters gidenin, taraftarı hırçınlaşır. Yöneticiler başlar;
    "kapalı kapılar ardında, takımımız aleyhine işler dönüyor" laflarına ama Şampiyon olunca sesleri kesilir.

Kısaca GEÇİNİZ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirio

quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

"Futbolcusu" ayrı "taraftarı" ayrı "şey" bunların.Akıllı olan Fenerbahçe'li "adam" Volkan ve Emre'yi kendi takımlarında istemez.Yaptıklarını teker teker yazmaya uğraşmayacağım.

Selçuk+Eboue+Burak+Engin

Bonus gelsin
     Yazıklar olsun hepinize

Yazıklar olsun hepinize

Yazıklar olsun hepinize
    ,
     Yazıklar olsun hepinize

Yazıklar olsun hepinize

Bir Fenerbahçeli ADAMdan sevgilerle...

Nasil bir zihniyetsin sen ?
    O olaylarin oldugu sezonun ilk macinda sahaya ses bombasi atan onun bunun kafasini yaranlar kimdi git ögren gel burlarda bosa hikaye okuma.
    Aziz yildirim dönemi boyunca olayli mac sayisi Gs stadinda sadece 2 tanedir ama sizin statta olan olaylarin haddi hesabi yoktur orda resim koymala is yapiyorum saniyorsun cünkü sen gibiler her zaman hakliyim mantiginla gider üstelikte o mac sonrasi kac sene gecmis ve arada kac mac oynanmis git arastir.
    Patagonyada olmiyacak seyler ülkemizde oluyor adam sahaya Whiski sisesi atiyor birinin kafasina yapissa komalik yapar. Yiyorsa yapsaniza bu olaylari yada bu pislikleri Avupa kupalarinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

quote:

fenerbahçe spor kulübünün ve taraftarının tek ve yegane hedefi GALATASARAY'a kadıköy'de yenilmemek.Çünkü başka bir başarıya sahip olamıyorlar.Bunu başarabilmek için de yıllardır her türlü çamurluğu çirkefliği yapmayı kendilerine bir vazife görüyor.Tebrik ederim.Bir kez daha başardılar.

+ 1905

Adama sormazlar mı Benfica maçında niye böyle oynamadın da finale gitmedik diye ?

Sen tüm sezon üç kulvar diye çık sahaya elinde kalsın tek kupa ihtimali sonra gs yi yen şampiyon gibi prim yap.

bunu yutacak taraftar kitlesi olmasa dünkü maç bu kadar çirkef geçmezdi. fb takımı taraftarın gazını almanın tek yolunun gs yi yenmek olduğunu ezelden beri bildikleri için ölümüne oynadılar tabi birde şl ihtimali için.

Gs taraftarı hiç bir zaman böyle ucuz sevinçlere gark olmaz. Geçen sene kadıköydeki maçta 2-2 kaldık bize dediler beraberliğe seviniyorsunuz diye ama biz o zaman takımımızın gösterdiği mücadeleye alın terine sevindik takdir ettik.

Benfica maçında Emre-Topal-Meireles üçlüsü yoktu.Oynayamamıştı.Ondan elenmiş olabiliriz.Hani ilk Benfica maçında da Topal-Meireles oynamışken iyi oynamıştık,kısaca bahane gibi olmasın ama sakatlar vardı,eksikler vardı.

Üç kulvarda hedef koyup ilerlemenin nesi kötü?Başarı olması için hedefi belirlemek gerekmez mi?Oynadık,mücadele ettik,ligde Gs şampiyon oldu,Uefa'da Benficaya elendik.Sanki hepsini bilerek kaybettik de bütün yıl Galatasaray maçını bekledik.

Şl ihtimali vardı,dediğiniz gibi ondan daha hırslı oynamış olamaz mıyız?Ayrıca derbi maçı değil mi?Derbi atmosferi farklı olmaz mı?

Galatasaray taraftarı şöyledir,böyledir olaylarına girip de kendimizi pohpohlamayalım.Ona bakarsanız 3 Temmuz öncesindeki 2-3 yılda da Fenerbahçe Stadı'nda olay çıkmıyordu,genel anlamıyla temiz geçiyordu maçlar.

Bu işler böyledir.Kulüp olarak başarılıysan ve psikolojik olarak rahatsan hiç bir taraftar sıkıntı yaratmaz.Gs şöyle Fb böyle Bjk şu demenin anlamı yok.Hepimiz başarıya odaklıyız.Başarısızlığı hazmedemiyoruz tribünler olarak.Bu da davranışlara yansıyor.

Hiçbirimiz farklı değiliz.Bunu kabullenin artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

Orijinalden alıntı: Emirio

quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

"Futbolcusu" ayrı "taraftarı" ayrı "şey" bunların.Akıllı olan Fenerbahçe'li "adam" Volkan ve Emre'yi kendi takımlarında istemez.Yaptıklarını teker teker yazmaya uğraşmayacağım.

Selçuk+Eboue+Burak+Engin

Bonus gelsin
     Yazıklar olsun hepinize

Yazıklar olsun hepinize

Yazıklar olsun hepinize
    ,
     Yazıklar olsun hepinize

Yazıklar olsun hepinize

Bir Fenerbahçeli ADAMdan sevgilerle...

Bugün atılan viski şişesi , ilaç şişesi , muz.
    Mondragonun yanında patlayan ses bombası.
    Fatih Terimin alnın açılması.
    Hasan Şaşın alnını açılması.
    Hasan şaşa atılan yumurta.
    Eric Gerets alnını açılması.
    Hakemin kafasının yarılması.
    Hasan Ali Kaldırımın kafasına gelen şişe.
    Ümit Karanın kafasının yarılması.

Resimleri koymakla uğraşmaycam.

Cevap bekliyoruz adamcık, bunların hesabı sorulmayacak mı sanıyordun yanına kar mı kalacak sanıyordun?

Hoş dünkü olaylara da bir posta sulu derbi volkanın kafasına rakı şişesi lazım. Ama artık seviyenize inilmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

quote:

+ 1905

Benfica maçında Emre-Topal-Meireles üçlüsü yoktu.Oynayamamıştı.Ondan elenmiş olabiliriz.Hani ilk Benfica maçında da Topal-Meireles oynamışken iyi oynamıştık,kısaca bahane gibi olmasın ama sakatlar vardı,eksikler vardı.

Üç kulvarda hedef koyup ilerlemenin nesi kötü?Başarı olması için hedefi belirlemek gerekmez mi?Oynadık,mücadele ettik,ligde Gs şampiyon oldu,Uefa'da Benficaya elendik.Sanki hepsini bilerek kaybettik de bütün yıl Galatasaray maçını bekledik.

Şl ihtimali vardı,dediğiniz gibi ondan daha hırslı oynamış olamaz mıyız?Ayrıca derbi maçı değil mi?Derbi atmosferi farklı olmaz mı?

Galatasaray taraftarı şöyledir,böyledir olaylarına girip de kendimizi pohpohlamayalım.Ona bakarsanız 3 Temmuz öncesindeki 2-3 yılda da Fenerbahçe Stadı'nda olay çıkmıyordu,genel anlamıyla temiz geçiyordu maçlar.

Bu işler böyledir.Kulüp olarak başarılıysan ve psikolojik olarak rahatsan hiç bir taraftar sıkıntı yaratmaz.Gs şöyle Fb böyle Bjk şu demenin anlamı yok.Hepimiz başarıya odaklıyız.Başarısızlığı hazmedemiyoruz tribünler olarak.Bu da davranışlara yansıyor.

aynen imzamı atarım. ben de zaten böyle düşünüyorum. biz sene başında maçları izlerken pek fazla kimse yoktu mesala izlediğimiz mekanda. avrupa maçlarında biraz artıyordu. hedef yükseldikçe izleyici çoğalıyordu ama biz biliyordukki onlar skor ve başarı taraftarı. hayatında maç izlemeye gelmemiş kişiler bile manu maçında izlemeye gelmişti zor seyretmiştik.

manu da 27 yıl görev yapan ferguson bizim ülkemizde en fazla ligin ilk yarısına kadar görev yapar sonra görevden alırlardı :)

kesinlikle ve kesinlikle avrupa ayarında değiliz. hem futbol kalitesi olarak hem insan kalitesi olarak. ( bunu sadece futbol anlayışı için söyledim yanlış yere çekilmesin)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.