Şimdi Ara

YAZIKLAR OLSUN SONY EURASİA TÜRKİYE GARANTİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: adoreco

quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Verdıgınız servıs tamamen hatalı ıyı guzel hosta sız ne dıye 83 gun beklıyorsunuz bellı baslı haklarınız var savunsanıza bıraz kendı haklarınızı sız kendı haklarınızı onemsemıyorsunuz mıllet onemsemedı dıye laf edıyorsunuz sızdede hata var kesınlıkle

Cok haklisin hocam bendede hata var pek onemsemedim basta sonradan tasti bardak
    Onemsememe sebebim is yogunlugu ama bahane degil
    Lakin hakkimi arama yoluna girmedimde degil servise verdikten bir ay sonra
    sikayetvar a yazdim hemen akabinde hazir cevap bir mail geldi sonrasinda aradilar
    En kisa surede konu ile ilgilenicez diye
    Sonrasinda ben defalarca aradim demedigimi birakmadim ama nafile
    Son olarak tuketici sikayeti yaptim e.devletten bunu 50. Gunde felan yaptim
    ondanda bir cevap cikmadi yapmam gereken son seyde tuketici hakem heyetine gitmek bir bu kaldi onuda en kisa zamanda yapacagim belkide ilk yapmam gereken buydu ama en sona biraktim samimiyetimle soyluyorum cok haklisin kendi derdime duyarsiz kaldim
    Sadece sony nin bana yasattigi nu maduriyet bilinsin istedim
    Tesekkurler.

83 gün beklemek çok mantıksız olmuş. normalde bu tür işlemlerde 1 hafta sonra arayıp bilgi almanız gerekiyor. üzerine düşmelisiniz. siz ilgilenmediğiniz zaman, onlar hiç ilgilenmezler. üzerine düşmelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: adoreco

quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Verdıgınız servıs tamamen hatalı ıyı guzel hosta sız ne dıye 83 gun beklıyorsunuz bellı baslı haklarınız var savunsanıza bıraz kendı haklarınızı sız kendı haklarınızı onemsemıyorsunuz mıllet onemsemedı dıye laf edıyorsunuz sızdede hata var kesınlıkle

Cok haklisin hocam bendede hata var pek onemsemedim basta sonradan tasti bardak
    Onemsememe sebebim is yogunlugu ama bahane degil
    Lakin hakkimi arama yoluna girmedimde degil servise verdikten bir ay sonra
    sikayetvar a yazdim hemen akabinde hazir cevap bir mail geldi sonrasinda aradilar
    En kisa surede konu ile ilgilenicez diye
    Sonrasinda ben defalarca aradim demedigimi birakmadim ama nafile
    Son olarak tuketici sikayeti yaptim e.devletten bunu 50. Gunde felan yaptim
    ondanda bir cevap cikmadi yapmam gereken son seyde tuketici hakem heyetine gitmek bir bu kaldi onuda en kisa zamanda yapacagim belkide ilk yapmam gereken buydu ama en sona biraktim samimiyetimle soyluyorum cok haklisin kendi derdime duyarsiz kaldim
    Sadece sony nin bana yasattigi nu maduriyet bilinsin istedim
    Tesekkurler.

83 gün beklemek çok mantıksız olmuş. normalde bu tür işlemlerde 1 hafta sonra arayıp bilgi almanız gerekiyor. üzerine düşmelisiniz. siz ilgilenmediğiniz zaman, onlar hiç ilgilenmezler. üzerine düşmelisiniz.

Haklisiniz lakin aramak adina zaten defalarca aradim ilk haftadan itibaren her hafta en az iki kere ama nafile umurlarinda degil yapmadigim sey ise 20.gunun sonunda gidip tuketici mahkemesine vermekti burada hata ettim beklemekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takipteyim. Kaymakamlığa gitmek çok mu zor hocam ? Hala ne bekliyorsunuz ? Size 184. Gün sonunda verseler bile şikayet etmedikten sonra yanlarına kar kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.