Şimdi Ara

Yazılım autocad ve mobilitesi yüksek ucuz Laptop yada ultrabook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle belirteyim üniversite öğrencisiyim ve apartımda zaten 2.5 milyarlık bir kasam var. Aradığım şey bana memlekete gidince taşımada zorluk çıkartmayacak aynı zamanda c c++ java autocad pyton gibi şeyleri yapabileceğim, lol paladins gibi oyunları az biraz oynatabilecek bir laptop arıyorum. Ali yada gearda baktığım bikaç ürün var aslında ama beni korkutan kısmı yeterli kaynak olmadığı için istediğim performanı verip veremeyecekleri.
    önceliklerim şunlar;
    şarj 6 7 saat
    programlamada sıkıntı çıkartmayacak
    hafif

Bütçe konusuna gelirsek malum öğrenci işi ne kadar ucuz olursa o kadar iyi benim için.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. :)

• selam, ekran boyutu tercihin nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    11 den büyük olsun yeterli benim için
  • ilikanbatuhan97 İ kullanıcısına yanıt
    11'den büyük derken 11.6" olanları istemiyorsun anlaşılan. muhtemelen 13.3" model istiyorsun. ikinci el düşünür müsün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 11 Kasım 2016; 20:19:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam detayları pm atabilirseniz.
  • Olabilir hocam detayları pm atabilirseniz.
  • http://www.hepsiburada.com/lenovo-yoga-510-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-4gb-500gb-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80s7004rtx-p-BD602353

Bugüne özel %10 indirim var. 2250 TL ye geliyor. Dolar bu durumdayken daha ucuz bulunurmu bilrmiyorum. Malesef daha ucuza hafif ve pili uzun giden cihaz yok şimdilik piyasada.
  • Geomatik_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fikriniz için ama bu fiyat gerçekten çok fazla sonuçta gta 5 oynayacak değilim. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.