Şimdi Ara

Yazılım Firması Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben ve arkadaşlarım bir firma kurmayı düşünüyoruz. Bilgisayar üzerine bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlar yada öneride bulunmak isteyen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum. Birkaç Ufak Sorum Olacak Ayrıca.
    NOT!:Kuracağımız firma babamın alt firması olacak.
    1- Firmayı kurmak için nasıl bir yol izlemeliyiz maliyet açısından
    2- Hangi Yöne ağırlık vermeliyiz web tasarım masaüstü yazılım donanım network grafik(Bu yazdığım alanlarda başarılıyız ve sağlam işler çıkartmaktayız)
    Piyasada hangi yönde eksiklikler var
    Bu konular hakkında ufak da olsa bir şeyler karalarsanız sevinirim.
    İyi Akşamlar.
    Edit Konuyu Yanlış Yere Açmış Olabilirim Firma ile ilgili herhangi bir konu bulamadığımdan buraya açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sewox -- 21 Mayıs 2013; 19:11:25 >

• Günümüz güncel yazılım firmalarında genelde Android ve Apple için uygulama geliştiriliyordur diye düşünüyorum sektörün içinde değil ama öyledir herhalde dışarıda hatta örnek verecek olursak forumda bile web ve masaüstü yazılım yapan arkadaşlarımız var.Siz ya bu alanda hiç yapılmamış birşeyi yapıp öncü bir firma olacaksanız ya da herkesin yaptığını yapıp kendi yağınızda kavrulacaksınız.Tercih sizin.Bu sektörde size başarılar diliyorum.İnşallah bizden de iyi bir yazılım firması çıkar.
  • Computer vision a dayanan birseyler olabilir. Cep telefonu kamerasından aldığınız görüntüyle neler yapabilirsiniz bir bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız İçin Teşekkür Ederim
  • android'e bi oyun yazmak bişeyler geliştirmek falan iyi güzelde bi yenilik yok. bi atak pek yok gibi geliyor bana.

bundan dolayi computer vision en sağlamı , en çok para kaldırabilecek iş bence.

mesala ortamda ki insanların yüzlerini bi database'e kaydedip , daha sonra o insanı gördüğünde tanıyan sistemler gibi.

bunlar var , bunlar yapılıyor ama çok şey yazılabilir. bilgisayar ile dış dünyayı algılatmak sonsuz bişey. insanda ki tüm sorunları çözmüş oluyorsun. hafıza ,şaşırma ,kesin olmama , yorulmama gibi tüm sorunları çözebiliyorsun.

bende lisans boyunca görüntü işleme konusuna calısmayı düşünüyorum. ufak ufak başladık color segmantasyonu falan bişeyler yazıyoruz ufak tefek.

• quote:

Orijinalden alıntı: {engineer}

bende lisans boyunca görüntü işleme konusuna calısmayı düşünüyorum. ufak ufak başladık color segmantasyonu falan bişeyler yazıyoruz ufak tefek.

Öncelikle Eğitim Hayatında Başarılar diliyorum.
    Önerileriniz Sayesinde Aklıma Güzel Şeyler Geliyor. Ama Bunların Kısa vadede yapılabileceğini pek zannetmiyorum uzun soluklu bir ar-ge ve deneme aşamalarından geçmeleri gerekecek :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.