Memur |
Yazılım için Macbook pro mu Gaming laptop mu? (2. sayfa)

-
-
ben açıkçası ne kadar "1 kilo alt tarafı" dense de macbook çok daha rahat diye düşünüyorum çünkü gaming leptopu oraya buraya taşımak harbiden yorucu oluyor. okulun ilk ayı bunu rahatlıkla yaptım bir motivasyonla ama ardından devam edemedim. macbookta şarj aleti kullanmana bile gerek kalmıyor gün içinde . gaming laptop sürekli şarjda olmak zorunda.
hem çalışmak hem yazılım için ben olsam şu an ki aklıma macbook alırdım eğer bu işler dışında işlerim olmasaydı. harbiden sene içinde gaming laptop alırsan yük olduğunu fark edeceksin diğerinin yanında.
-
Hocam arabayla gidip geliyorum taşımak sıkıntı olmaz herhalde. Bir de klavyeli ipad pro var çalışmalarımı onla yaparım ama yazılım için ipad işe yaramıyo işte. Macbookta da oyun oynanmıyor yani çok oyuncu biri değilim de ara sıra açıyorum. Kafam karışık.
-
500 senedir ceng'e başlayacak öğrencilerin bıkmadan usanmadan sorduğu o soru
abicim nasa 56kb ram'li bilgisayar ile ay'a araç yolladı. eğer wordpad çalıştırabilen bir bilgisayarın varsa o seni 4 yıl boyunca fazlasıyla idare eder, siz ne gibi projeler yapacağınızı sanıyorsunuz ceng'de? kuantum dalga girişimini falan mı simüle ettirecek hocalar? eğer okulun iyi değilse 4 yıl boyunca kodladığın tek şey hesap makinesi bile olabilir
-
Sosis sen napıyon lan burda
-
Asus rog aldım 4070li. Macbook sarmadı.
-
Yanlış yaptın.
ilk olarak kızlar macbookçu erkekleri havalı bulur
ikinci olarak kızlara macbooku gösterebilmek için starbucksa gidip yazılım çalışman gerekiyor ama muhtemelen oyuncu laptopun şarjı çok dayanmayacağından bu senaryo geçerli değil.
üçüncü olarak macbook malzeme kalitesi çok yüksek ve ikinci el piyasası da güzel.
dördüncü olarak oyun oynamayacaksan böyle bir bilgisayarın anlamı yok zaten üniversite için aldın ama taşıması oldukça zor oluyor bir süre sonra.
dost acı söyler bende de gaming laptop var keşke macbook alsaydım şimdi bunu satıp macbook alsam zararına olacak.
iade edebiliyorsan gönder sonra duacım olursun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Macbook
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin yerinde olsam bilgisayara o kadar para vermezdim
Mezun olunca alacağın para bilgisayarı 1 seneden fazla sürede amorti edecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X