Tabi canım bütün gün tipim kötü Ülke bok gibi Çözülemeyen sorunlar için ağlamak yerine vaktini değerlendirmeyi öğrenip işine odaklanmak ne zamandır plasebo oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yazılım öyren kitab oku su iç spor yab kendini geliştir (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__Bim sucuğu alırsan geçinirsin knk
Alıntıları Gösteralmam daha knk sabah 65 tllik polonez sucuğu bir güzel doğradım yumurtayı kırdım böyle
böyle bir duyguydu
-
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdamalmam daha knk sabah 65 tllik polonez sucuğu bir güzel doğradım yumurtayı kırdım böyle
böyle bir duyguydu
Alıntıları GösterNasıl knk beğendin mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7Tabi canım bütün gün tipim kötü
Ülke bok gibi
Çözülemeyen sorunlar için ağlamak yerine vaktini değerlendirmeyi öğrenip işine odaklanmak ne zamandır plasebo oldu
seni sevdim hocam mantıklı konuşuyorsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__Nasıl knk beğendin mi
Alıntıları Gösterillaki
-
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdamillaki
Alıntıları GösterKnk kriptodaki zararınla 100 kilo alırdın
quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__Knk kriptodaki zararınla 100 kilo alırdın
Alıntıları Gösterkriptodaki karımla 1000 kg de alabilirdim knk ama hayat bana gülmüyor işte
o para altın hesabındayken para yükselmedi
parayı çektim roket gibi fırladı altın kripto roket gibi düşüşe geçti
valla nasıl hayat anlamıyorum hayat bana komplo kuruyor galiba
-
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdamkriptodaki karımla 1000 kg de alabilirdim knk ama hayat bana gülmüyor işte
o para altın hesabındayken para yükselmedi
parayı çektim roket gibi fırladı altın kripto roket gibi düşüşe geçti
valla nasıl hayat anlamıyorum hayat bana komplo kuruyor galiba
Alıntıları GösterHayat aynı nickindeki gibi knk keşbiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__Hayat aynı nickindeki gibi knk keşbiş olsun
Alıntıları Göstersağ ol knk dün kayra sana niye sövdü
-
zamanla işler daha da zorlaşıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdamsağ ol knk dün kayra sana niye sövdü
Alıntıları GösterBeni etiketleyip francise sövüyor . Ben de bana niye sövdün dedim cevap vermedi . :((
quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__Beni etiketleyip francise sövüyor . Ben de bana niye sövdün dedim cevap vermedi . :((
Alıntıları Gösterfazla dolanıyorsun demek ki kayranın konularında knk dikkat çekmesen etiketlemezdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdamfazla dolanıyorsun demek ki kayranın konularında knk dikkat çekmesen etiketlemezdi
Alıntıları GösterBeni savunsaydın knk sende
Siz ezikler Dh konu dışında aptalca vaktinizi harcayıp ağlarken ben hayallerim için çalışmaya devam edeceğim ve bir gün hepiniz hayranlıkla karışık kıskançlıkla beni izliyor olacaksınız ama ben kafamı aşağı eğmeyeceğim
Şimdi sert motivasyonumu izledikten sonra gelecekteki patronumun şımarık veledi araba koleksiyonuna yeni bir parça katsın diye yılmadan ve pes etmeden çalışmaya gidiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 31 Mayıs 2021; 11:31:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__Beni savunsaydın knk sende
Alıntıları Gösterçok sağlam sövüyo knk korktum
-
quote:
Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7bunların hepsini düzenli olarak yapan biri olarak mutluyum.
Erken kalkarım, sporumu yaparım. kitabımı okurum. Yazılımımı öğrenirim.
Yazılım öğrenme süreciyle ilgili gelişimleri kaydetmek amacıyla da konu açacam yakında.
Kendimi dinç mutlu ve sağlıklı hissediyorum var mı ötesi ?
ingilizceniz var mi hocam
-
Sen yakışıklı bir adamsın
akıl sağlığını kaybet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X