Şimdi Ara

Yazın Antifrizli Cam Suyu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar beyler. Kistan kalma antifrizli cam sulari var bi dolu. Sulandirdigimiz icin epey duruyor. Bunlari yazin kullansak nasil olur? Suyun donmamasini saglamak disinda bir faydasi veya zarari olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaynar

• antifirizli suyu yaz kış kullanabilirsin hocam, sıkıntı yok

yazın hatta kışın bile donma olayı falan olmadığı için full normal su koyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

antifirizli suyu yaz kış kullanabilirsin hocam, sıkıntı yok

Tek basina suyun bi temizleyiciligi yok. O acidan cam suyu koymak istiyorum. Bir de sirke koysak biraz cam suyuna. Acaba borulari falan tikarmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Tek basina suyun bi temizleyiciligi yok. O acidan cam suyu koymak istiyorum. Bir de sirke koysak biraz cam suyuna. Acaba borulari falan tikarmi?

hocam sirke kokar ,ama boruları falan tıkamaz,

antifirizli suyunuz var işte, neden başka birşey arıyorsunuz anlamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

hocam sirke kokar ,ama boruları falan tıkamaz,

antifirizli suyunuz var işte, neden başka birşey arıyorsunuz anlamadım

Sirke gayet guzel bir temizleyici. Ayrica camlara parlaklikda veriyor. O acidan Ama cekincem bidonun dibindeki tortulari cozup borulara ulasmasina neden olabilirmi diye

• yaz kış kullanın.Sirkeyide tavsiye etmem borularda hafif yırtıklar bile varsa daha da genişletiyor .Tecrübeyle sabittir

Ayrıca

Keskin sirke küpüne zarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam suyuna antifiriz ekledim???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • snoax ın vs. cam suyuna katılan 3 tl mi ne temizleyicisi vardı cam sabunu köpüğü gibi birşey diye geçiyor sanırım ufak tüpte ondan alabilirsiniz yada biraz antfrizli su ama çok değil , geri kalan büyük çoğunluğuda suyla doldurun oda iş görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 30 Mayıs 2015; 20:55:10 >
  • Koy bişey yapmaz zaten yaz kış kullanılabilir ürünler onlar. İçinde temizleyici madde vardır zaten. Ben würt cam temizleyici koyuyorum üstüne birazcık yetiyo bi sorun çıkarmadı şimdiye kadar.

• bende 5 litreye motor için sulandırdığım var daha sonra antifrizi değiştirdiğimden boşa çıktı 1 litre olarak sulandırıp kullanıyorum. Sirke kullanılır elbet ama asitlidir aşındırıcı etki yapar delik çatlak vs. varsa yukarıda dendiği gibi genişletir. Birde af nin yazın şöyle bir faydası var Antalya nın suyu çok kireçli içine biraz af çözüm oluyor.
  • Eyvallah arkadaslar. Rahatca, bitirene kadar kullanalim o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.