Şimdi Ara

Yazın ingilizcemi geliştirmek için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, lise son öğrencisiyim yazın üniversiteye geçmeden önce ingilizcemi geliştirmek istiyorum. Sıfır değilim temelim var kullanmak istediğim kaynaklar şunlar: grammer için els yayınları inside&out - reading için reader at work(metu) bir de belki penguin readers kitaplarından birkaç tane ve listening speaking için LINGUSTA. Bol bol da ingilizce dizi film izlemeyi düşünüyorum. yazın tamamen boş olacağım evde saatlerce sıkılmadan çalışabilirim. sizce kullanmak istediğim kaynaklar nasıldır önerileriniz nelerdir(özellikle lingusta)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistemli çalışacaksanız yapılabilir. Sistemli çalışamayacaksanız kaliteli bir kurs işinizi görebilir.
    Sınav için mi geliştirmek istiyorsunuz yoksa genel olarak mı?
  • Genel olarak istiyorum, sistemli çalışacağım her gün birkaç saat yani dile odaklanacağım. Sizce lingusta yerine podcastler daha mı yararlı olur çünkü ileri ingilizcesinin ilk dersi bana kolay geldi

• Lingusta kullandım tavsiye etmiyorum. Aba ve English Club Tv'yi tavsiye ederim.

• Hafıza Teknikleriyle İngilizce Kelime Ezberleme

Kesinlikle tavsiye ediyorum bir girin bakın derim kelime ezberleme teknikleri oldukça başarılı.

İngilizce Kelime Ezberleme

İngilizce Kelime Ezberlemeye Başla!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.